F1 Champ: Nu uita să refaci echipa pentru Spa-Francorchamps!

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.08.2011
Toţi concurenţii F1 Champ care au făcut deja selecţiile în grupele de piloţi pentru etapa de la Spa-Francorchamps trebuie să-şi refacă echipele după înlocuirea lui Nick Heidfeld cu Bruno Senna.

Marele Premiu al Belgiei de la sfârşitul acestei săptămâni marchează o nouă înlocuire în linia de piloţi a unei echipe valabilă pentru întreg weekendul: Bruno Senna îl va înlocui pe Nick Heidfeld la Renault.

Conform regulamentului F1 Champ, în urma acestei decizii, Heidfeld a fost eliminat din concursul F1 Champ, iar Senna a fost inclus în a cincea grupă valorică de piloţi.

Întrucât Heidfeld a făcut parte din grupa a doua de piloţi, grupele F1 Champ au suferit alte câteva modificări pentru a respecta numărul de cinci opţiuni în această grupă, astfel:

  • Kamui Kobayashi a fost mutat în Grupa 2;
  • Paul di Resta a fost mutat în Grupa 3;
  • Jerome D'Ambrosio a fost mutat în Grupa 4.

Conform sistemului F1 Champ, orice schimbare în grupele valorice are drept efect anularea tuturor selecţiilor făcute anterior în grupa valorică afectată de schimbări, pentru a evita situaţiile în care un item punctează în două grupe valorice.

Din acest motiv, toţi concurenţii F1 Champ care au făcut deja selecţii in Grupa 2, Gupa 3, Grupa 4 şi Grupa 5 de piloţi pentru etapa de la Spa-Francorchamps trebuie să-şi refacă selecţiile pentru aceste grupe.

Selecţiile efectuate în celelate grupe de piloţi şi echipe rămân valabile.

Comentarii (1)

  • :(
    ....asta e din pacate am fost plecat in concediu si acest mesaj am citit doar sambata seara :(....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru