Ferrari a testat noul sistem de ventilatie la Vairano

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 03.05.2010
Ferrari a evaluat sambata noul sistem de ventilatie pentru monopostul F10, in cadrul unui test efectuat de Giancarlo Fisichella la Vairano.

Ferrari a utilizat la finalul saptamanii trecute una dintre cele patru zile de teste in linie aerodinamica permise de regulamentul tehnic.

Alegerea echipei nu a fost intamplatoare, intrucat Ferrari a evaluat noul sistem de ventilatie implementat in premiera de McLaren, pentru a afla daca acesta este suficient de performant pentru a fi introdus in Marele Premiu al Spaniei de la sfarsitul acestei saptamani. Scuderia a utilizat o versiune pasiva a acestuia si in antrenamentele din China, insa pe circuitul de la Vairano echipa a evaluat pentru prima oara sistemul in configuratia completa. Pe langa acest dispozitiv,

Ferrari a testat si noul pachet aerodinamic pregatit pentru cursa de pe circuitul de la Barcelona. Datele obtinute pe circuit de Giancarlo Fisichella, pilotul de rezerva al Scuderiei, vor fi studiate de ingineri pe parcursul urmatoarelor zile, acestia urmand sa decida daca noile dezvoltari vor fi implementate pe monopostul F10 pentru cursa din Spania.

Via | Ferrari | Foto: Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru