Force India neagă vânzarea echipei

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.10.2011
Vijay Mallya a negat informaţiile din presă potrivit cărora negociază vânzarea echipei Force India omului de afaceri indian Subrata Roy.

Publicaţia Asian Age a relatat vineri că Force India este pe punctul de a fi vândută unui grup de companii conduse de omul de afaceri indian Subrata Roy.

Sursa citată menţiona că negocierile sunt foarte aproape de a fi finalizate şi că un anunţ oficial pe această temă va fi făcut peste numai două zile. Cu toate acestea, Vijay Mallya, actualul patron al echipei, a negat speculaţiile din presă şi susţine că Force India nu este de vânzare.

"Am fost şocat să citesc în presă că vând echipa Force India. Este complet neadevărat şi informaţia nu are niciun fundament. Sunt mândru să pun o echipă indiană în Formula 1 şi am muncit din greu pentru a îmbunătăţi performanţele echipei. După includerea Indiei în calendar, angajamentul meu pentru Force India devine şi mai puternic. Ca şef de echipă, voi continua să conduc echipa şi nu am niciun plan de ieşire", a precizat indianul într-un comunicat de presă.

Presa a relatat recent că Mallya întâmpina probleme financiare şi că a decis să închidă compania aeriană Kingfisher din cauza pierderilor înregistrate de aceasta.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru