Glock va fi apt să concureze la Silverstone

de Daniel Popescu
Joi, 28.06.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Timo Glock va fi apt din punct de vedere medical să participe la Marele Premiu al Marii Britanii din 8 iulie, după ce a absentat la Valencia din cauza unei infecţii intestinale.

Timo Glock nu a putut participa în calificările cadrul Marelui Premiu al Europei din cauza unei infecţii intestinale, iar ulterior medicii i-au recomandat să nu ia startul nici în cursa de duminică pentru a grăbi procesul de recuperare.

Pilotul echipei Marussia a anunţat însă joi că se simte mai bine şi ca în mod cert va fi prezent la Marele Premiu al Marii Britanii, care va avea loc în perioada 6-8 iulie.

"În general mă simt din nou bine. Încă mă simt puţin slăbit la nivelul genunchilor, dar în rest sunt bine. Evident, a fost păcat că am fost forţat să ratez cursa de la Valencia, dar aşa merg lucrurile câteodată.Nu poţi să ignori pur şi simplu semnele fizice. Sunt pe punctul de a mă recupera complet, chiar dacă abia peste câteva zile voi avea permisiunea de a mă antrena din nou", a declarat germanul în cadrul unui comunicat de presă.

Din cauza absenţei lui Glock, Marussia a fost nevoită să abordeze Marele Premiu al Europei doar cu Charles Pic, întrucât regulamentul interzice participarea în cursa a unui pilot care nu a luat startul în calificări.

Via | Timo Glock

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru