Grosjean: "Dacă aş renunţa la cariera de pilot, mi-aş deschide un restaurant"

de Daniel Popescu
Vineri, 10.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean spune că ar putea conduce propriul restaurant în calitate de bucătar-şef în cazul în care ar fi nevoit să renunţe la cariera de pilot de Formula 1.

Romain Grosjean are viitorul asigurat chiar şi în cazul în care ar fi nevoit să părăsească prematur Formula 1. Într-un interviu neconvenţional acordat site-ului oficial al Formulei 1, pilotul echipei Lotus a dezvăluit ce ar face în situaţia în care nu ar mai avea posibilitatea să concureze în Formula 1 în sezonul 2013.

"Nu este niciun secret că am talent gastronomic, aşa că aş încerca să muncesc într-un restaurant şi poate chiar să deschid propriul restaurant într-o zi. Cunosc mulţi bucătari francezi cu stele Michelin şi din fericire pentru mine toţi sunt fani ai Formulei 1, aşa că sunt sigur că aş găsi un loc în care să-mi dezvolt şi mai mult talentul", a declarat francezul de origine elveţiană.

Urmareste Automarket
Kamui Kobayashi, pilotul echipei Sauber, a fost la un pas să adopte această strategie la sfârşitul sezonului 2009.
După ce Toyota s-a retras din Formula 1, japonezul plănuia să devină bucătar în restaurantul din Tokyo deţinut de tatăl sau, însă în cele din urmă a primit o ofertă din partea celor de la Sauber pentru a rămâne în Formula 1.

Un alt pilot care şi-a încercat talentul în domeniul restaurantelor, de data aceasta din punct de vedere al afacerii, a fost Jenson Button. Acesta însă şi-a închis unitatea din localitatea britanică Harrogate la mai puţin de un an după ce a inaugurat-o din cauza condiţiilor economice dificle.

Via Formula 1, GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru