Hamilton se teme că Vettel ar putea domina restul sezonului

de Daniel Popescu
Marti, 03.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton avertizează că Sebastian Vettel ar putea domina restul sezonului în aceeaşi manieră ca şi anul trecut.

Fernando Alonso este lider în clasamentul general cu 20 de puncte avans în faţa principalilor săi rivali, însă Lewis Hamilton consideră că principalul pericol vine din partea celor de la Red Bull Racing.

Pilotul echipei McLaren îşi justifică această opinie prin faptul că Sebastian Vettel a câştigat detaşat calificările de la Valencia şi îşi construise un avans de peste 20 de secunde înainte de a abandona din motive tehnice.

În acest sens, britanicul avertizează că restul sezonului 2012 ar putea semăna foarte mult cu cel de anul trecut, când Red Bull a câştigat fără emoţii ambele titluri mondiale.

"Fiţi atenţi, pentru că Vettel ar putea domina în restul anului. Forma pe care a avut-o în ultima cursă a fost ridicolă, a avut un avans de 20 de secunde în aproximativ 10 tururi. Ridicol", a precizat el pentru publicaţia britanică Daily Mirror.

Totuşi, Hamilton are motive să fie optimist înainte de a concura în faţa propriilor suporteri, întrucât McLaren a anunţat un upgrade semnificativ pentru monopostul MP4-27 care ar putea micşora diferenţa care îl separă de dublul campion mondial.

"Sperăm să avem câteva upgrade-uri, monopostul s-a simţit destul de bine în simulator, aşa că sper să avem o şansă de luptă pentru a face naţiunea mândră.

Aşa că sperăm ca în cursa următoare să avem o şansă mult mai bună să rămânem în plasa lui Vettel, dacă nu vom fi în faţa lui", a adăugat el.

Via | SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru