Hamilton şi Button primesc 100 de milioane de lire dacă rămân la McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 14.04.2011
McLaren le va face o ofertă combinată în valoare de 100 de milioane de lire sterline lui Lewis Hamilton şi Jenson Button pentru a rămâne la echipă până în 2017.

McLaren este determinată să păstreze actuala linie de piloţi pentru cel puţin încă cinci sezoane, potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia britanică The Times.

Sursa citată susţine că McLaren le va face lui Lewis Hamilton şi Jenson Button o ofertă în valoare totală de 100 de milioane de lire sterline dacă îşi vor prelungi contractele cu echipa pentru perioada 2013-2017.

Informaţiile nu au fost confirmate de McLaren, însă şeful Martin Whitmarsh a declarat joi în paddock-ul circuitului de la Shanghai că cei doi piloţi ar putea rămâne la echipa pentru încă cinci ani. "Avem doi piloţi care au o legătură particulară. Le place să lucreze împreună şi amândoi se bucură de asta. Nu mă pot gândi la doi piloţi care comunică mai bine decât Jenson şi Lewis. Iar noi îi avem pe amândoi", a declarat britanicul.

Unul dintre motivele pentru care McLaren ar accepta să plătească o sumă atât de mare celor doi piloţi ai sau este potenţialul forte ridicat de marketing al acestora.

"Perechea este o echipă de vis pentru marketing, ceea ce este crucial pentru McLaren, care are peste 30 de sponsori care plătesc zeci de milioane de lire sterline, care iubesc piloţii articulaţi şi încântători", precizează publicaţia The Times.

Informaţiile vin într-o perioadă dominată de speculaţii privind posibila plecare a lui Hamilton la Red Bull Racing la sfârşitul sezonului 2012, atunci când expiră actualul sau contract. Pe de altă parte, Button ar avea 37 de ani împliniţi în momentul în care ar expira viitorul său contract valabil până în 2017.

Via | SportingLife | The Guardian

Comentarii (4)

  • salut
    fabulos!
    8 0
  • frica
    Au bagat aia de la Red Bull frica in McLaren de au sarit cu asa salarii:))
    In schimb ramane de vazut daca vor accepta si pilotii... Hamilton e un pilot care isi doreste performanta, are sete de victorii, de trofee, cred ca banii sunt pe locul 2, mai are atatea de aratat Formulei Unu.
    8 1
  • ctlnmihai
    maryo37
    Nu e vorba de frica de-al pierde pe Hamilton..După cum s-a demonstrat Button poate cuceri și el titluri cu un monopost performant.. Despre Red Bull nu se știe câți ani mai poate reuși performanțele de acum.. Monopostul face diferența..Webber care nu e un pilot mai bun decât Hamilton ,anul trecut era cât pe ce să câștige titlul .. Sincer să fiu n-aș da atâția bani pe contractele a 2 piloți..
    4 2
  • asta inseamna 20 pe sezon sau 10 mil in medie de fiecare... probabil 12 pt hamilton si 8 pt button...dar cred ca ham ar cam vrea de la 15 in sus...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru