Hamilton: "Vettel a dat dovadă de lipsă de maturitate"

de Daniel Popescu
Luni, 23.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton consideră că Sebastian Vettel a dat dovadă de lipsă de maturitate după ce acesta din urmă l-a jignit pentru modul în care a pilotat la Hockenheim.

Sebastian Vettel l-a criticat dur pe Lewis Hamilton după ce a fost depăşit de pilotul echipei McLaren în Marele Premiu al Germaniei în ciuda faptului că era cu un tur în urmă, considerând că atitudinea acestuia nu a fost corectă şi că s-a comportat "prosteşte".

Manevra britanicului a fost însă perfect regulamentară în condiţiile în care acesta era mai rapid decât rivalul său datorită setului de pneuri mai proaspăt. Când a aflat despre acuzaţiile formulate de Vettel la adresa sa, Hamilton a replicat că germanul nu s-a maturizat încă, deşi şi-a trecut deja în cont două titluri mondiale consecutive.

Urmareste Automarket
"Nu mă deranjează cu adevărat ce spune Vettel.
Aşa bănuiesc. Asta demonstrează gradul lui de maturitate. Nu cred că am luat vreo decizie prostească pe parcursul cursei. Nu am avut nimic de câştigat cu excepţia faptrului că am stat departe de coechipierul meu (n.r - Jenson Button a fost aproape să-l depăşească cu un tur). Nu cedez niciodată, aşa că nu voi slăbi ritmul pentru a lăsa pe toată lumea să treacă de mine atunci când am ritmul necesar de a-l depăşi pe pilotul din faţa mea"
, a declarat el pentru publicaţia britanică The Mirror.

De altfel, inclusiv Christian Horner, şeful echipei Red Bull Racing, a admis la finalul cursei de duminică că Hamilton nu a comis nicio greşeală din punct de vedere regulamentar.

Via SkySports

Comentarii (8)

  • Ia utati lume cum se contreaza "maturii" competitiei...care cedeaza primul si striga dupa mamica ???!!! :)))))
    16 19
  • bine ca el da dovada de maturitate cind provoaca accidente altor piloti....MAGAR
    16 17
  • mda,si el este cel mai matur pilot de f1.rade ciob de oala sparta.
    18 9
  • magarrrrr !!!!
    9 10
  • Din punct de vedere regulamentar nu a gresit deloc Hamilton, dar din punct de vedere etic, pilotul pe care l-a depasit era la un minut jumatate in fata lui, si nu avea dreptul sa ii bruieze cursa, chiar daca a facut-o pentru a-l avantaja pe Button.
    Cum am mai scris, Hamilton este tratat cu prea multa toleranta. Ma mir ca McLaren il mai accepta dupa declaratiile lui fata de echipa mai ales anul acesta.
    9 10
  • Si pe cine sa aduca il locul lui...nici-o parte nu poate trai fara cealalta.
    8 4
  • bogdan
    ok. asa este
    0 0
  • Montoya se cheama si Hamilton!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru