Hispania a lansat oficial noul monopost pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.03.2011
Hispania Racing a prezentat vineri pe circuitul de la Barcelona noul monopost F111 cu care va concura în sezonul 2011 al Formulei 1.

Hispania Racing a devenit vineri ultima echipă care lansează pe un circuit de teste noul monopost F111 cu care va aborda sezonul 2011 al Formulei 1.

Chiar dacă recent a făcut publice primele imagini virtuale cu F111, echipa spaniolă a aşteptat până în penultima zi de teste din această iarnă pentru a prezenta monoostul pe circuit, cel mai probabil în speranţa de a remedia ultimele defecţiuni tehnice.

De altfel, reprezentaţii echipei au admis că participarea la sesiunea din această după-amiază este incertă, din cauza faptului că unele componente esenţiale ale monopostului nu au ajuns încă la Barcelona.

Noul monopost nu include surprize majore din punct de vedere tehnic, însă beneficiază de o paletă de culori complet nouă realizată de designerul Daniel Simon, urmand sa fie pilotat în acest sezon de Narain Kartikeyan şi Vitantonio Liuzzi.

Via | Hispania

Comentarii (2)

  • tech_nick
    F111 cu...
    ..."o paletă de culori complet nouă realizată de designerul Daniel Simon, urmand sa fie pilotat în acest sezon de Narain Kartikeyan şi Vitantonio Liuzzi".
    Ce mai conteaza daca..."participarea la sesiunea din această după-amiază este incertă,"...
    2 0
  • Pacat de ei ca nu au sponsori..:( Asta e cand nu ai bani ramai cu culorile si masinile in garaj. Ideea unei echipe spaniole in F1 este admirabila dar nu ii vad terminand sezonul.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru