Kobayashi a primit donaţii de 620.000 euro pentru sezonul 2013

de Daniel Popescu
Marti, 27.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kamui Kobayashi a primit donaţii în valoare de 620.000 de euro pentru a-şi asigura locul în Formula 1 în sezonul 2013, însă este puţin probabil ca sumă să fie suficientă.

Kamui Kobayashi a iniţiat recent un proiect pe internet numit "Kamui Support" prin care i-a invitat pe fanii săi din Japonia să doneze bani pentru a-şi asigura locul pe grila de start a sezonului 2013.

Fostul pilot al echipei Sauber a anunţat marţi că a strâns fonduri de peste 65 de milioane de yeni japonezi, echivalentul a aproximativ 620.000 de euro.

"Mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat pentru 'Kamui Support'. Vă mulţumesc foarte mult. Până în 27 noiembrie fondurile totale se ridică la 65.813.672 yeni", a scris japonezul pe contul său de pe reţeaua de socializare Twitter.

Urmareste Automarket
Cel mai probabil, suma colectată de Kobayashi este prea mică pentru a-l ajuta, însă presa internaţională a relatat recent un posibil interes din partea producătorului de electronice Panasonic.
Kobayashi a dezvăluit la Interlagos că este în negocieri cu o echipă pentru sezonul următor.

"Aşteptăm să primim mai mulţi bani. Aşteptăm, trebuie doar să semnăm. Va fi dificil. Discut cu o altă echipă, dar este dificil de spus. Dacă nu vorbesc cu alte echipe înseamnă că mă retrag", a adăugat el.

Lotus şi Force India sunt printre puţinele echipe care nu şi-au finalizat liniile de piloţi pentru anul viitor. Cel mai probabil, japonezul negociază cu Force India, întrucât Lotus este aproape de a-i prelungi contractul lui Romain Grosjean.

Via Kamui Support

Comentarii (5)

  • ar fi pacat ca japonezul sa se retraga din f1. totusi daca ramane ar fi si mai bine sa ramana la o echipa cel putin de talia sauber
    12 0
  • GrosJan
    Kobayashi e un pilot bun sper sa il mai vedem multi ani de acum inainte in F1, cei care trebuie sa plece ar fi Sena, Grosjan, Karthikeyan sunt adevarate dezastre
    7 3
  • Jane ce ai cu Romain ?
    Lasa-l ca o sa creasca si nu mai face prostii.
    Senna cu ce te-a deranjat ? E un pilot bun, mai ales ca si al doilea pilot la orice echipa medie.
    Karthikeyan cu ce e mai slab fata de Kovalainen,Petrov,Pic, Glock sau cei doi de la RBR Junior ? La ce "fier" au sub fund la ce te astepti ?
    Sa se bata pentru titlul mondial ?
    Subscriu insa ca ar fi pacat sa nu mai fie in F1 Kamui. a vut cateva curse foarte bune. Nici ultima cursa din Brazilia nu a fost rea, ba din contra. A fost insa si "what an idiot!" (citat din Button) in cursa din Corea (incident asemanator cu cel al lui Romain din Belgia insa cu urmari mai putin dramatice - nu a nimerit decit doua monoposturi)
    5 2
  • Stiu ca vine iarna dar am sura deja plina de lemne. Asa ca ... merci pentru grija pe care mi-o porti dar nu e cazul.
    Du-te tu, daca simti nevoia :)
    1 1
  • Cam greu de crezut sa ajunga la Force India, ca-i bataie mare pe scaunul ala...Sutil, Alguersuari, sunt convins ca nici lui Senna nu i-ar displace sa sara barca (lucrurile nu par prea frumoase pentru el la Williams). Mai degraba cred ca japonezul tinteste un loc pe la Caterham sau Marussia.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru