Kubica a câştigat Raliul Ronde Gomitolo di Lana

de Daniel Popescu
Luni, 10.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica a câştigat fără emoţii Raliul Raliul Ronde Gomitolo di Lana la revenirea în sporturile cu motor după o absenţă de 19 luni.

Robert Kubica a revenit cu sccues în lumea sporturilor cu motor la peste 19 luni de la accidentul suferit în luna februarie a anului trecut într-un raliu din Italia. Polonezul a participat la sfârşitul săptămânii trecute la Raliul Ronde Gomitolo di Lana, un eveniment în Italia la care au participat numai piloţi locali.

Aflat la volanul unui Subaru Impreza S12 WRC din sezonul 2006, fostul pilot al echipei Renault a câştigat toate cele patru probe speciale şi s-a impus în clasamentul general al raliului cu un avans de aproape un minut în faţa lui Omar Bergo, care a concurat cu un Mini Cooper WRC. Kubica a anunţat anterior că intenţionează să participe şi la Raliul San Martino di Castrozza, care va avea loc tot în Italia la sfârşitul acestei săptămâni.

Urmareste Automarket
Înainte de raliul din acest weekend, polonezul şi-a exprimat încrederea că va putea reveni în Formula 1 în sezonul 2014, în cazul în care programul pe care îl pregăteşte pentru anul viitor va avea rezultatele aşteptate.

"În aceste luni voi decide ce voi face, pentru că am făcut mai multe teste pe circuit cu maşini de performanţă, dar trebuie să văd ce ar fi cel mai bine şi dacă obiectivul de a reveni în Formula 1 poate fi atins sau nu.

Cu siguranţă ce voi face anul următor va fi legat de viitorul în Formula 1, poate pentru 2014, dar sincer să fiu nu mă gândesc la asta", a precizat el.

Via eWRC

Comentarii (3)

  • Bogdan
    Pe mine ma bucura enorm vestea asta.
    12 0
  • no-name
    Mult succes Robert!
    8 0
  • speram ca aceste performante ale sale sa se repete in 2013 dar in Formula 1 .........isi merita locul pe deplin in Marele Circ
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru