Kubica a testat în secret un Ford Fiesta RS WRC

de Daniel Popescu
Luni, 27.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica a testat săptămâna trecută în secret un Ford Fiesta RS WRC pe un circuit din Franţa, fiind ajutat de Jari Matti Latvala şi Petter Solberg, cei doi piloţi ai echipei de uzină Ford.

Esential 18 luni au trecut de la accidentul suferit de Kubica intr-un raliu din Italia
Robert Kubica a efectuat săptămâna trecută o sesiune de teste cu o maşină de raliuri la aproximativ 18 luni după ce a suferit un grav accident într-un raliu din Italia care l-a împiedicat să mai concureze în Formula 1.

Polonezul a evaluat în secret timp de patru zile un Ford Fiesta RS WRC pe circuitul Des Ecuyers din apropierea oraşului Chateau-Thierry alături de Jari Matti Latvala şi Petter Solberg, cei doi piloţi ai echipei de uzină Ford.

Pentru a evita amestecul presei internaţionale, Kubica a insistat ca identitatea sa să nu fie dezvăluită decât după eveniment, astfel că Ford a menţionat doar că testul a fost efectuat de "un pilot misterios, care nu a vrut să aibă parte de publicitate".

Urmareste Automarket
Potrivit speculaţiilor, Kubica a plătit din propriul buzunar cheltuielile necesare pentru efectuarea acestui test, însă până în prezent nu există informaţii cu privire la modul în care s-a achitat de sarcini, în condiţiile în care polonezul se resimte încă după numeroasele operaţii efectuate.
De altfel, revenirea lui Kubica în Formula 1 este incertă.

Via Joe Saward

Comentarii (1)

  • sa speram ca-l vom revedea cit mai repede posibil pe linia de start,dar nu la raliuri dar la Formula 1 pentruca este un pilot grozav si isi merita locul din plin
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru