Loeb va concura în GT Sprint Series cu McLaren MP4-12C GT3

de Daniel Popescu
Vineri, 07.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb a anunţat că anul viitor va concura şi în competiţia GT Sprint Series la volanul unui McLaren MP4-12C GT3, pe lângă cele patru raliuri de WRC în care va lua startul.

Sebastien Loeb a dezvăluit joi cele patru raliuri de WRC în care va participa în sezonul următor, afirmând că intenţionează să concureze şi în curse de GT.

La scurt timp, pilotul echipei Citroen şi-a dezvăluit şi planurile pentru GT: va participa în competiţie GT Sprint Series, acolo unde va concura la volanul unui MP4-12C GT3.

"Voi participa în Campionatul Mondial de GT. Îmi place formatul curselor din acest campionat cu cele două curse de câte o oră de pe parcursul weekendului. Există doi piloţi şi avem şi schimburi de pneuri", şi-a justificat francezul alegerea.

Urmareste Automarket
Loeb va concura în această competiţie cu propria sa echipă Sebastien Loeb Racing la numai câteva săptămâni după ce a mai urcat la volanul lui McLaren MP4-12 GT3 în cadrul ultimei etape din campionatul francez de GT de la Paul Ricard.
În paralel cu programele de WRC şi GT, Loeb va continua şi pregătirile pentru un eventual debut cu Citroen în 2014 în Campionatul Mondial de Turisme.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru