Lotus: "Grosjean are viitorul asigurat la echipă"

de Daniel Popescu
Miercuri, 27.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus susţine că Romain Grosjean nu mai are niciun motiv să comită accidente în sezonul 2013, întrucât are locul asigurat la echipă pe termen lung.

Romain Grosjean a obţinut abia în luna decembrie prelungirea contractului cu Lotus pentru sezonul 2013, iar noua înţelegere este valabilă pentru un singur an.

Echipa britanică a amânat mai mult timp o decizie finală în urma numeroaselor incidente în care a fost implicat francezul şi care au dus inclusiv la suspendarea de o etapă după provocarea unei coliziuni în lanţ în startul Marelui Premiu al Belgiei.

Gerard Lopez, proprietarul Lotus, afirmă însă că Grosjean are viitorul asigurat la echipă pe termen lung, motiv pentru care nu mai are niciun motiv să comită incidente şi în sezonul care va începe peste numai două săptămâni.

"Este un tip diferit. Ştie ce are de făcut şi nu mai este sub presiune. Practic, i-am spus că are un viitor pe termen lung cu noi şi că poate aborda fiecare cursă la timpul ei, antrenament cu antrenament. Are viteza necesară pentru a câştiga curse şi cred că avem o echipă bună de piloţi", a declarat el în cadrul unui interviu acordat agenţiei de presă Reuters.

Urmareste Automarket
Presa internaţională a speculat că Lotus va avea în acest an un sponsor principal prin intermediul companiei americane Honeywell, însă Lopez a confirmat că negocierile au eşuat din cauza sumei de bani oferite.

"Am avut unele discuţii şi câteva au fost chiar avansate.

Este important să avem pachetul potrivit, iar în pachetul potrivit depinde în mare măsură şi de partea financiară. Probabil că am fi putut semna doua contracte de sponsorizare, dar este mai bine să ne asigurăm că semnam ceea ce este potrivit pentru noi. Probabil vom semna ceva pe parcursul sezonului", a mai precizat el.

Via Reuters

Comentarii (7)

  • "...nu mai are niciun motiv sa comita accidente...intrucat are locul asigurat..."-de parca anul trecut le-ar fi comis din cauza unei nelamuriri legate de locul lui la Lotus. Cred ca mai corect ar fi fost spus "Are locul asigurat la echipa pe termen lung intrucat nu mai are motiv sa comita accidente/nu va mai comite accidente". Gresesc, Daniel?
    7 4
  • Alonso este cel mai fericit la aflarea acestei stiri. :))
    2 5
  • mirel_f1
    Grosjean e un pilot rapid,cred ca si echipa a ajuns la concluzia ca el a gafat anul trecut datorita presiuni, a vrut sa demonstreze ca e un pilot bun, poate cu mai putin temperament anul acesta va demonstra ca e capabil sa termine o cursa fara a creea probleme find in acelasi timp ca e un pilot rapid
    3 5
  • Nu mai permiteţi postari din partea utilizatorilor neînregistrati. Sunt penibili.
    4 2
  • BALATESCU
    GROSJEAN NUMAI PILOT NU ESTE ,NU SINT FAN ALONSO DAR TITLUL LA PIERDUT DIN CAUZA LUI GROSJEAN SI A LUI KIMI !
    3 6
  • utilizator neinregistrat
    @coanda din ce am vazut eu pe acest site comentariile penibile sunt postate in general de "experti ai fenomenului" inregistrati.
    8 1
  • Majoritatea sunt. Si ma rog de ce ar posta sub ''utilizator neinregistrat''
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru