Lotus pregateste un update major pentru Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.04.2010
Lotus va introduce un update major pentru Marele Premiu al Spaniei, cu speranta ca va face un nou pas inainte in ierarhia Formulei 1.

Lotus F1 Racing este una dintre echipele care pregateste un update semnificativ pentru prima cursa europeana, potrivit declaratiilor facute de Heikki Kovalainen.

Finlandezul este increzator ca noul update va ajuta echipa malaeziana sa patrunda spre plutonul de mijloc al Formulei 1.

“Este un pas destul de semnificativ si un punct de cotitura pentru noi. Daca pachetul va oferi rezultatele pe care le dorim, atunci vom inregistra progrese spre plutonul fruntas. Apoi, speram sa echipa de design si cea de productie sa ne aduca in mod regulam noi componente”, a declarat el.

Pe de alta parte, Kovalainen este constient ca numeroase alte echipe vor introduce update-uri pentru Marele Premiu al Spaniei, astfel ca totul depinde de cat de mare va fi progresul rivailor comparativ cu Lotus.

“Cu siguranta este un update mai important decat cele normale, dar niciodata nu putem subestima celelalte echipe si ce pot face acestea. Va fi intersant de vazut ce pot face celelalte noi echipe.

Speram sa facem progrese mai mari acum, asta ar fi ideal”, a adaugat el.

Via | Sporting Life

Taguri: Kovalainen, Lotus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru