Marele Premiu al Marii Britanii va fi afectat de ploaie

de Daniel Popescu
Luni, 02.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ploaia îşi va face apariţia în fiecare dintre cele trei zile ale Marelui Premiu al Marii Britanii, însă precipitaţiile vor fi reduse cantitativ în cursa de duminică.

Rezultatele din Marele Premiu al Marii Britanii de la sfârşitul acestei săptămâni ar putea fi influenţate în bună măsură de vreme. Potrivit primelor informaţii dezvăluite de meteorologi, ploaia va afecta ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri, atunci când temperaturile vor ajunge la cel mult 20 de grade Celsius.

Ulterior, ploile vor continua şi pe parcursul zilei de sâmbătă, existând şanse să-şi facă apariţia inclusiv în calificări, însă de data aceasta într-o cantitate mai redusă. De asemenea, ploile vor afecta circuitul de la Silverstone şi duminică, însă într-o cantitate foarte mică.

Temperaturile maxime de sâmbătă şi duminică vor oscila între 17-18 grade, element care ar putea juca un rol crucial în gestionarea pneurilor după ce în ultima periaoda piloţii au concurat la temperaturi situate în jurul valorii de 30 de grade.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru