Marinescu a terminat pe ultimul loc a doua cursa de la Marrakech

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 02.05.2010
Mihai Marinescu a terminat pe ultimul loc cursa de duminica de la Marrakech, la doua tururi in spatele invingatorului.

Mihai Marinescu a fost lovit de ghinion si in cea de-a doua cursa desfasurata pe circuitul Marrakech din Maroc. Brasoveanul a ocupat pozitia a 6-a pe grila de start si spera intr-o clasare in puncte, insa a ratat aceasta oportunitate din cauza unor probleme la monopostul Williams in debutul cursei.

In urma unor defectiuni tehnice, Marinescu a ramas la doua tururi in spatele plutonului si nu a avut nicio sansa sa revina in lupta pentru o pozitie superioara, ocupand la final locul 14.

Rezultatul este cu atat mai dezamagitor cu cat romanul putea profita de numeroasele incidente de pe circuit pentru a termina in puncte, in contextul in care patru piloti au abandonat in primul tur in urma unui incident, iar alti trei nu au reusit sa treaca linia de sosire.

In ciuda numeroaselor ghinioane, Marinescu a stabilit al 6-lea timp in cursa, dovedind inca o data ca este competitiv. Rezultatul sau vine la numai o zi dupa ce a abandonat in prima cursa de sambata de pe acelasi circuit tot din cauza unor defectiuni tehnice.

Urmatoarea etapa de Formula 2 va avea loc pe circuitul de la Monza in perioada 21-23 mai.

Comentarii (3)

  • salutare
    pacat!!!
    sa speram in vremuri mai bune!!!
    6 2
  • Marinescu
    Subtire rau de tot.
    1 5
  • Marinescu
    Si el este dezamagit de rezultatele slabe de la cursa din Maroc http://mihaimarinescu.wordpress.com/2010/05/02/dezamagirea-marrakech/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru