Marinescu, optimist inaintea debutului in Formula 2

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.04.2010
Mihai Marinescu este multumit de rezultatele obtinute in testele din Formula 2 si priveste cu incredere spre prima cursa programata pentru acest weekend.

Mihai Marinescu a participat la inceputul acestei saptamani la ultima sesiune de teste premergatoare noului sezon de Formula 2. Romanul s-a clasat pe locul 11 in sesiunea de evaluare desfasurata pe circuitul de la Silverstone, iar marti a fost confirmat ca pilot pentru sezonul 2010 al competitiei.

Marinescu spune ca este multumit de primele impresii culese pe circuitul de la Silverstone, motiv pentru care priveste cu incredere spre debutul propriu-zis in Formula 2.

“Testele au fost o reusita, m-am acomodat cu masina si pot spune ca i-am invatat limitele. Circuitul de la Silverstone este unul dificil si are secretele sale pe care le descoperi numai dupa multi kilometri parcursi in teste si curse. In cele 60 de tururi parcurse ieri am reusit sa gasesc cateva dintre aceste secrete, dar a fost insuficient pentru a realiza cel mai bun timp. Ce este imbucurator este ca la sedinta ne-am dat seama de alte “trick-uri” specifice pistei si sunt increzator in privinta cursei care va urma in acest weekend”, a scris romanul pe blogul sau personal.

Pana la primele antrenamente libere ce vor avea loc vineri tot pe circuitul de la Silverstone, Marinescu va analiza datele telemetrice ale monopostului pentru a gasi cele mai bune setari.

Prima sesiune de calificari pentru cursa de la Silverstone va avea loc sambata la ora 13:20, iar a doua sesiune va incepe la 17:25.

Cele doua curse de duminica vor avea loc la orele 13:35 (in direct pe Eurosport 2) si 17:35 (decalat pe Eurosport luni, de la 15:15).

Via | Mihai Marinescu

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru