Marinescu, promovat pe locul 4 la Algarve după penalizarea lui De Marco

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 05.07.2010
Mihai Marinescu a fost promovat pe locul 4 în clasamentul celei de-a doua curse de la Algarve după ce Nicola De Marco a fost penalizat cu 20 de secunde.

Plecat de pe poziţia a noua a grilei de start, Mihai Marinescu a terminat pe locul 5 a doua cursă de Formula 2 de pe circuitul de la Algarve, după ce a profitat de mai multe incidente în primul tur.

După încheierea cursei, comisarii au decis să-l penalizeze pe Nicola De Marco cu 20 de secunde pentru un incident petrecut în primul tur. Italianul a ieşit în afara pistei pentru a-şi menţine poziţia în primul viraj în momentul în care a fost atacat de Benjamin Bailly, iar comisarii au considerat ca această manevră contravine regulamentului sportiv.

În urma acestei decizii, De Marco a fost retrogradat în clasamentul cursei de pe locul trei pe locul şapte, permiţându-i astfel lui Marinescu să urce pe locul patru. Astfel, românul a câştigat 12 puncte în a doua cursă de la Algarve spre deosebire de cele 10 acontate iniţial şi rămâne pe locul 9 în clasamentul general cu 44 de puncte.

Locul patru obţinut de Marinescu la Algarve reprezintă cea mai bună performanţă a pilotului nostru de la debutul sau în Formula 2.

Via | Formula Two

Comentarii (5)

  • salutare
    @321xiorel123
    mersi pentru votul pozitiv!
    Vreau sa le spun celor care au votat negativ,ca oricat v-ar deranja cele spuse de mine,asta e din pacate realitatea!Sa nu cumva insa sa credeti ca nu ma bucur pentru Mihai,insa privesc realist problema!!!!!!
    Putin ma intereseaza cum primesc eu voturi!!!!!!Doar ca sa stiti,eu nici macar nu ma votez!!!!
    4 1
  • roxana
    formula 2
    din cate imi aduc eu aminte Mihai a plecat ieri de pe 10. Oricum ar fi, bravo lui! merita mult mai mult de atat!
    3 0
  • Felicitari Mihai
    Iti doresc un podium cat mai curand!
    3 0
  • NeoGalaxy
    Eternal Ferrari Fan
    O realizare super, evident sper si la mai mult.
    3 0
  • marius_kji
    f2
    Forza Mihai .Asteptam sa castigi o cursa.Ciao
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru