Marinescu ramane pe locul 9 in antrenamentele din Formula 2

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.04.2010
Mihai Marinescu a terminat pe locul 9 si cea de-a doua sesiune de antrenamente de la Silverstone din cadrul primei etape de Formula 2.

Mihai Marinescu a continuat evolutiile bune incepute la pranz pe circuitul de la Silverstone din Marea Britanie si a stabilit al noualea timp in a doua sesiune de antrenamente, egalandu-si performanta din prima sesiune.

Pilotul roman a efectuat 12 tururi, iar cel mai bun timp al sau a fost 1:38.781, cu aproape o secunda mai slab decat al liderului.

Totusi, demn de remarcat este ca Marinescu a ocupat locul 4 in cea mai mare parte a sesiunii, rivalii sai reusind sa-si imbunatateasca treptat performantele spre final dupa ce au revenit de la boxe pentru un al doilea stint.

Pentru pilotul nostru urmeaza acum analizarea datelor telemetrice ale monopostului si stabilirea celor mai bune setari pentru monopost in vederea celor doua sesiuni de calificari de sambata, care vor avea loc la orele 13:20 si, respectiv, 17:25. Rezultatele pe care le va obtine in calificari vor stabili pozitia de pe care va pleca in cele doua curse de duminica, programate pentru orele 13:35 si, respectiv, 17:35.

Comentarii (4)

  • foarte bine
    Mi-a placut ca are constanta. A mers bine si jumatate din sesiune a fost in primii 5. De abia astept cursa.
    3 0
  • intrebare
    pe ce post se transmite f2?
    0 0
  • @dmd
    pe eurosport2 . Vezi aici mai multe : http://formula1.automarket.ro/stiri/iata-ghidul-complet-al-competitiei-formula-2-29744.html
    2 0
  • calificari 1
    Locul 9 in calificarile pentru cursa 1. Se vede ca e circuit britanic. 4 din cei 6 britanici sunt in top 10 din care locul 1 si 3.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru