Marinescu ratează startul noului sezon de Formula 2

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 04.04.2011
Mihai Marinescu nu a reuşit să strângă bugetul necesar pentru a participa în prima cursă de Formula 2 a sezonului 2011.

Pilotul român Mihai Marinescu va rata ocazia de a fi prezent la startul celui de-al doilea sezon consecutiv în Formula 2 din cauza dificultăţilor de a găsi finanţare din partea sponsorilor.

Informaţia a fost dezvăluită cu regret chiar de braşoveanul în vârstă de 22 de ani pe blogul personal la sfârşitul săptămânii trecute. "Am fost întrebaţi de organizatori dacă putem confirma pentru campionat. Răspunsul nostru a fost nu. Nu vom face cursa de la Silvestone, deşi testele...", a scris Marinescu pe blogul său, referindu-se la evoluţia foarte bună pe care a avut-o pe circuitul de la Silverstone în prima sesiune de teste din luna martie, când a terminat pe locul trei în clasamentul general.

Marinescu a participat săptămâna trecută şi la cea de-a doua sesiune de teste de Formula 2, care a avut loc pe circuitul reconfigurat recent de la Snetterton, acolo unde pilotul nostru a continuat parcursul bun şi a ocupat locul opt în clasamentul general.

Potrivit site-ului oficial al Formulei 2, costurile de participare pentru sezonul 2011 se ridică la 225.000 de lire sterline plus TVA.

Marinescu ar putea totuşi să participe la o parte din acest sezon în cazul în care va găsi finanţare între timp.

Via | Mihai Marinescu

Comentarii (4)

  • salutare
    pacat,mare pacat!Mihai si nu numai,ar trebui sponsorizat de Fisc,cu banii din amenzile pe averea ilicita!
    5 0
  • raspuns !
    @mad79
    ... Si capusele de pe linga guvernul de kakao ce mai halesc????
    Au dat ei vreo data bani pr. sport ? Niciodata.
    Niste nenorociti!
    Isi bat joc de talentele, putine, pe care le avem !!!
    0 0
  • Robert
    politic corec!
    Alooooo, Boc-ulescule, inchide spitalele, scolile, cluburile de sport, sa va ramana voua bugetul intreg jigodiilor!
    Si prapadita de udrea unde dracu este acum?
    0 1
  • hellboy
    Suntem pielea ..... in tara minunilor
    Pacat de tinerii talentati de la noi din tara. Aici merge totul pe parandaraturi, nu pe promovarea adevaratelor valori care merita mult mai mult. Sa nu uitam ca aici olimpicii la sarituri in apa se antreneaza pe bureti.... cine stie, oare e asa scumpa apa? Macar avem telegondole nu merge nici dracu, dar nu avem organizat un meci a lui Bute in tarishoara. Se mai pune in discutie ca vrem un pilot in F1? Poate unu la F1-barci.... dar e ocupat a dracu cu iesirea din criza, asa ca nu o sa-l vedem anul asta pe podium:(
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru