McLaren a evaluat un nas înălţat în testele de la Mugello

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.05.2012
McLaren a evaluat în testele de la Mugello un monopoost cu nasul semnificativ mai înălţat decât cel utilizat în primele patru curse ale sezonului.

McLaren a minimalizat permanent importanţa sesiunii de teste de la Mugello de săptămâna trecută, afirmând în repetate rânduri că nu va aduce niciun update semnificativ pentru monopost.

Cu toate acestea, presa internaţională a dezvăluit că echipa britanică a utilizat în ultima zi de teste de pe circuitul din centrul Italiei un nas mai înălţat decât în primele patru curse ale sezonului.

În acest moment nu există informaţii suplimentare cu privire la semnificaţia testului efectuat de McLaren în această configuraţie, mai ales că noua versiune a fost evaluata doar în ultima zi de teste, iar la volanul monopostului s-a aflat pilotul de rezervă Oliver Turvey.

Utilizarea acestei configuraţii în Marele Premiu al Spaniei este totuşi puţin probabilă, mai ales în contextul în care piloţii titulari ai echipei, Lewis Hamilton şi Jenson Button, nu au participat la teste. În perioada testelor, Button a făcut o demonstraţie de Formula 1 la Budapesta, în timp ce motivul oficial pentru absenţa lui Hamilton a fost tocmai absenţa unor update-uri majore pentru monopost.

Alături de Marussia, McLaren este singura echipă care a optat pentru un nas cu o înălţime a nasului asemănătoare cu cea de anul trecut, în timp ce restul rivalilor au folosit un nas semnificativ mai coborât decât restul şasiului.

Via | SkySports

Taguri: McLaren, Mugello, teste

Comentarii (1)

  • florin sm
    mclaren
    aha..... mie mi s-au parut ca sunt cu nasul pe sus demult...... :)) Sper sa castige acum
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru