McLaren îi oferă 100 de milioane de lire lui Hamilton pentru următorii 5 ani

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 25.05.2012
McLaren îi pregăteşte lui Lewis Hamilton un contract pe cinci ani în valoare totală de 100 de milioane de lire sterline pentru a-l convinge să rămână la echipă.

Contractul lui Lewis Hamilton cu McLaren Mercedes expiră la sfârşitul acestui an, iar britanicul a declarat în mai multe rânduri că nu simte nevoia să grăbească discuţiile cu conducerea pentru prelungirea înţelegerii.

Presa britanică anunţă însă că McLaren pregăteşte ultimele detalii ale unei oferte speciale pentru campionul mondial din sezonul 2008.

Astfel, McLaren doreşte să-i propună lui Hamilton semnarea unui contract pe cinci ani cu o valoare anuală de 20 de milioane de lire sterline, prin intermediul căruia britanicul ar câştiga în acest interval de timp nu mai puţin de 100 de milioane de lire sterline.

Unul dintre motivele pentru care McLaren este atât de generoasă este şi faptul că cel puţin trei echipe de top vor avea un loc disponibil pentru sezonul 2013: Red Bull Racing s-ar putea despărţi de Mark Webber, Mercedes ar putea fi afectată de retragerea lui Michael Schumacher, în timp ce zilele lui Felipe Massa la Scuderia Ferrari sunt numărate.

Dintre cele trei echipe, Mercedes ar putea fi cea mai interesantă, întrucât Red Bull a exclus anterior semnarea unui contract cu Hamilton, în timp ce Ferrari nu priveşte cu ochi buni un parteneriat al acestuia cu Fernando Alonso.

Publicaţia Daily Mail susţine că negocierile lui McLaren cu Hamilton vor începe cel mai devreme în luna iulie, în timp ce Daily Telegraph anticipează că înţelegerea ar putea fi semnată chiar şi în toamnă.

Via | SkySports

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (2)

  • Simona
    pentru Hamilton?!!!
    bani aruncati pe un pilot care nu merita nici jumatate din acesata suma !!!
    mai bine i-ar dona celor care au cu adevarat nevoie de acesti bani.
    3 8
  • markusrull
    ha ha ha
    asta da contract, cn e bun, e si bn platit... nu cred ca arunca mclaren banii pe fereastra fara sa cunoasca pe hamilton, si il cunosc foarte foarte bn deoarece se stie de cn a fost crescut si indrumat in cariera
    10 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru