Mercedes GP l-ar putea recruta pe Aldo Costa

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.08.2011
Mercedes GP este interesantă să-l angajeze pe Aldo Costa, fostul directorul tehnic al Scuderiei Ferrari, potrivit publicaţiei italiene Autosprint.

Mercedes GP desfăşoară în această perioadă o amplă campanie de recrutări, prin care intenţionează să angajeze aproximativ 100 de persoane în toate domeniile de activitate ale echipei.

Măsura este privită ca esenţială pentru îmbunătăţirea monopostului Mercedes GP în următorii doi ani pentru a putea concura de la egal la egal cu cele trei echipe de top din Formula 1, iar germanii analizează inclusiv opţiunea de a angaja nume de referinţă din industrie.

Potrivit unor informaţii publicate de Autosprint, Mercedes GP este interesată de serviciile lui Aldo Costa, după ce italianul a fost demis din funcţia de director tehnic al Scuderiei Ferrari în luna mai înainte de a părăsi complet compania cu numai câteva zile în urmă. Interesul este manifestat chiar de Ross Brawn, şeful Mercedes GP, însă până în acest moment nu se cunoaşte posibilul rol pe care ar urma să-l aibă Costa în cadrul echipei.

Campania de recrutări iniţiată de Mercedes GP vine după ce Dieter Zetsche, CEO-ul companiei-mamă Daimler, şi-a dat acordul în acest sens după ce a fost convins de Brawn că aceasta este una dintre soluţiile pentru ca echipa să înregistreze progrese vizibile.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru