Mercedes: "Nu există niciun ultimatum pentru Schumacher"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 08.10.2010
Mercedes a negat speculaţiile lansate de publicaţia germană Bild potrivit cărora Michael Schumacher va fi concediat dacă nu obţine rezultate bune în sezonul 2011.

Publicaţia germană Bild a relatat în această săptămână că Mercedes GP i-a dat un ultimatum lui Michael Schumacher, potrivit căruia germanul va fi concediat dacă nu înregistrează rezultate bune în sezonul următor.

Informaţia a fost publicată fără a menţiona sursa şi fără a explica concret noţiunea de "rezultate bune", însă Mercedes a negat speculaţiile prin vocea lui Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport.

"Speculaţiile sunt o interpretare a ceea ce s-a spus, dar bineînţeles că nu exista niciun ultimatum. În prezent avem un handicap cu maşina noastră, dar nu am nicio nemulţumire şi niciun regret. Ne vom atinge obiectivele, dar trebuie să muncim din greu. Rămânem împreună şi, pentru mine, Schumacher este la fel de bun precum era şi poate chiar mai bun."

"Este relaxat şi concentrat. Nu are nevoie de nimeni pentru a-l apăra şi cu siguranţă nu are nevoie de mine, dar suntem foarte mulţumiţi de munca pe care o facem. Dacă luăm în considerare că nu a fost în Formula 1 timp de trei ani, mergem în direcţia cea bună şi cu siguranţă nu există un ultimatum", a declarat germanul în cadrul unei conferinţe de presă a FIA.

Via | SportingLife

Comentarii (1)

  • NickM
    Asta da replica celor de la Mercedes.
    11 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru