Noul monopost Williams a trecut testele de siguranţă

de Daniel Popescu
Luni, 11.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Williams a anunţat că noul monopost FW35 a trecut testele de siguranţă şi va putea participa la sesiunea de evaluare de la Barcelona.

Williams a fost singura echipă care nu a lansat noul monopost pentru sezonul 2013 la timp pentru a participa la sesiunea de evaluare de la Jerez. Britanicii au preferat astfel să amâne lansarea noului monopost pentru 19 februarie, ziua în care va începe a doua sesiune de evaluare a iernii pe circuitul de la Barcelona.

Echipa a anunţat luni că noul monopost, botezat FW35, a trecut testele de siguranţa impuse de FIA, astfel că participarea la evaluările de la Barcelona este acum certă.

Urmareste Automarket
La Jerez, echipa s-a concentrat pe evaluarea noilor pneuri Pirelli, iar Pastor Maldonado şi-a exprimat convingerea că Williams va fi mai aproape de echipele de top decât anul trecut, când a obţinut o victorie la Barcelona, dar a terminat pe locul opt în clasamentul constructorilor.

"Cred că suntem aproape de celelalte echipe şi am demonstrat asta şi anul trecut.

Suntem foarte aproape de echipele de top. Este foarte greu să faci predicţii, dar dacă comparăm ce am făcut anul trecut cu ce facem pentru sezonul următor avem un potenţial ridicat şi suntem încrezători în privinţa pachetului", a declarat venezueleanul pentru postul de televiziune SkySports.

Via Williams, SkySports

Comentarii (3)

  • "Cred că suntem aproape de celelalte echipe şi am demonstrat asta şi anul trecut. Suntem foarte aproape de echipele de top. "
    Locul 4:Lotus F1 Team,303 pct
    Locul 8:Williams F1 Team,76 pct
    Intr-adevar,foarte aproape de echipele de top!
    Eu nu-l condamn pentru ambitie,chiar ma bucur sa vad o astfel de atitudine,dar sa-si mai modereze declaratiile pentru ca devine penibil!Nici cei mai infocati si mai optimisti fani ai lui Maldonado nu cred abureala asta,asa ca nu-i vad rostul declaratiei asteia.
    5 1
  • MIREL_F1
    Antradevar Maldonado e foarte optimist pentru 2013,asa e la anceput de sezon toti spera la titlu.Acum ce sa zic williams nu cred k se va ridica la nivelul echipelor de top gen Mc.Laren Mercedes,Ferrari,Mercedes AMG sau Lotus si nici Maldonado la nivelul lui Hamillton, Raikkonen Aonso sau Vettel , dar e foarte optimist vom vedea cu toti dupa primele curse din 2013 daca Maldonado va mai fii asa optimist
    2 2
  • mi-ar placea sa-l vad mai agresiv in 2013 in ciuda problemelor de care a avut parte anul trecut. e o echipa de traditie si ar fi pacat sa nu se implice mai mult in lupta pentru podiumul final :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru