Perez ar putea absenta în antrenamentele din India din cauza unei răceli

de Daniel Popescu
Joi, 25.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez a devenit incert pentru antrenamentele de vineri din India din cauza unei răceli şi ar putea fi înlocuit de pilotul de rezervă al echipei Sauber, Esteban Gutierrez.

Sergio Perez ar fi trebuit să participe joi la o serie de evenimente de presă ca parte a angajamentelor cu sponsorii ale echipei Sauber, însă pilotul nu a putut onora prezenţa din cauza unei probleme de sănătate.

Echipa elveţiană a confirmat că Perez este răcit şi că ar putea fi nevoit să lipsească de la antrenamentele libere de vineri pentru a se putea însănătoşi în perspectiva calificărilor şi cursei.

În cazul în care mexicanul nu va putea urca în monopost, locul său la volan va fi luat de pilotul de rezervă Esteban Gutierrez, conaţionalul său care este de asemenea sprijinit de grupul de telecomunicaţii Telmex.

Urmareste Automarket
Aceasta ar fi doar a patra prezenţă a lui Gutierrez la volanul unui monopost de Formula 1, deşi mexicanul este pilot de rezervă la Sauber încă din 2010.
El are deja programat un test cu Sauber şi în cadrul sesiunii de evaluare dedicată tinerelor talente care va avea loc în Abu Dhabi din perioada 6-8 noiembrie.

O altă prezenţă nouă în antrenamentele din India va fi Giedo van der Garde, care va evalua monopostul Caterham în prima sesiune de antrenamente în locul lui Heikki Kovalainen.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru