Pirelli: "Strategiile vor juca un rol important la Hungaroring"

de Daniel Popescu
Marti, 24.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelli anticipează că strategiile pentru opririle la boxe vor avea un rol semnificativ în Marele Premiu al Ungariei din cauza oportunităţilor limitate de depăşire.

Pirelli va furniza în Marele Premiu al Ungariei de la sfârşitul acestei săptămâni pneuri soft şi medium, aceleaşi compoziţii pe care le-a oferit echipelor şi în cursa precedentă de la Hockeneheim.

Dacă în Germania piloţii au optat pentru strategii asemănătoare, producătorul italian anticipează o influenţă mai mare a acestora în Ungaria, întrucât circuitul de la Hungaroring oferă foarte puţine oportunităţi de depăşire. În plus, circuitul este unul dintre cele mai lente din calendar, urmând astfel să pună o presiune suplimentară pe pneuri.

"Ungaria va oferi un constrast puternic cu circuitele de pe care venim, întrucât este cel mai lent din calendar. Totuşi, asta nu înseamnă că sunt mai puţin solicitante pentru pneuri, pentru că un circuit alunecos cu multe viraje va încălzi mai mult pneurile decât unul rapid, mai ales când temperaturile sunt ridicate."

Urmareste Automarket
"Găsirea unui echilibru între viteză şi durabilitate va fi cheia pentru a scoate ce este mai bun din acest pneuri în Ungaria, pentru a menţine degradarea sub control.
Depăşirile sunt în mod tradiţional dificile, aşa că piloţii au oportunitatea să folosească strategia pentru a câştiga poziţii pe circuit"
, a declarat Paul Hembery, directorul departamentului de motorsport al Pirelli.

Via Pirelli

Comentarii (2)

  • Este un circuit in care,in mod normal,calificarile sunt esentiale.
    1 0
  • Buridan
    Daca nici aici in pusta ungara Lotus nu performeaza nu cred ca mai au vreo sansa tot anul,temperaturile vor fi ceva de genul peste 40 de grade!Calificarile vor juca un rol supercrucial,dar cand unii pun strategiile in functiune e mare arta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru