Presă: Force India este de vânzare!

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.10.2011
Vijay Mallya negociază vânzarea echipei Force India către un om de afaceri indian, potrivit publicaţiei Asian Age, care susţine că tranzacţia va fi finalizata în câteva zile.

Force India ar putea încheia sezonul 2012 cu un nou proprietar, în cazul în care informaţiile publicate vineri de publicaţia Asian Age se vor confirma.

Potrivit sursei citate, Vijay Mallya, actualul patron al echipei, negociază vânzarea Force India către grupul de companii Sahara India Pariwar, condus de omul de afaceri indian Subrata Roy. "Sursele spun că înţelegerea este pe punctul de a fi finalizată şi ca un anunţ oficial este aşteptat în următoarele două zile", precizează publicaţia Asian Age.

Întrucât potenţialul nou proprietar este tot indian, este foarte puţin probabil ca Force India să-şi schimbe numele pentru sezonul 2012 în cazul în care tranzacţia va fi finalizată. În plus, intenţia viitorului patron ar fi promovarea unui pilot indian în cadrul echipei, numele potenţiale fiind Narain Kartikeyan, pilot de rezervă la Hispania Racing, şi Karun Chandhok, care are un rol similar la Lotus.

Force India a apărut în Formula 1 în sezonul 2008 după ce Mallya a cumpărat Spyker F1 pentru 88 de milioane de euro împreună cu olandezul Michiel Mol.

Echipa traversează cel mai bun sezon din scurta sa istorie, fiind foarte aproape să termine pe locul şase în clasamentul constructorilor.

Via | Asian Age

Comentarii (1)

  • Diesel08
    Force India nu este de vanzare!Mallya a negat ferm.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru