Presă: Massa este secundul lui Alonso la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.06.2010
Presa elveţiană susţine că noul contract semnat de Felipe Massa cu Ferrari specifică faptul că brazilianul este al doilea pilot al echipei.

Ferrari a anunţat recent că Felipe Massa şi-a prelungit contractul cu echipa italiana până la sfârşitul sezonului 2012, urmând să facă în continuare pereche cu Fernando Alonso în această perioadă.

Semnarea rapidă a noii înţelegeri a fost privită cu surprindere de presa internaţională, în special datorită faptului că brazilianul a fiost depăşit constant de Alonso în acest sezon.

Mai mult decât atât, publicaţia elveţiană Motorsport Aktuell susţine că noul contract semnat de Massa prevede explicit că pilotul brazilianul este al dopilea pilot al echipei.

Interpelat de jurnaliştii publicaţiei pentru a-şi spune părerea despre acest lucru, Massa a afirmat doar ca aceste speulatii sunt "prostii". La rândul său, Alonso a refuzat să facă orice fel de comentariu pe marginea acestui subiect.

După primele opt Mari Premii desfăşurate în acest sezon, Alonso a acumulat 94 de puncte şi este pe locul 4 în clasament, în timp ce Massa ocupă poziţia a opta cu 67 de puncte.

Via | GMM

Taguri: Alonso, Ferrari, Massa

Comentarii (17)

  • salutare
    al dopilea?
    9 0
  • xiorel123
    Ferrari&pilotii
    Asta se cam observa si-n curse si-n fata jurnalistilor unde nu prefera acest subiect...
    13 1
  • ctlnmihai
    Massa este secundul lui Alonso la Ferrari
    Sa fim sinceri ,cel putin pana acum Alonso a fost peste Massa si cred ca pana la sfarsitu; sezonului aceasta situatie nu se va schimba .Pe de alta parte daca Ferrari a introdus aceasta clauza in contractul lui Massa a gresit si acest lucru va fi o pata pe blazonul ,,Reginei F1''
    8 3
  • nah
    nah, nu-i nici o pata pe obrazul nimanui.
    e doar o echipa ce-si cunoaste prioritatile si are grija ca pilotii ei sa le bage bine la cutiutza.
    Decat 2 idioti ca Webber si Vettel in echipa, fiecare cu 3 perechi de coaie, mai bine "o pata" pe obraz si pui in contract cine ce face.
    12 3
  • ctlnmihai
    Ursu
    Pai si cu fanii Ferrari care tot au criticat Mclaren ca l-au sprijinit mai mult pe Hamy in dauna lui Kovalainen cum ramane.. asta ca sa nu mai vb despre fanii lui alonso care tot l-au criticat pe Dennis ca nu i-a acordat ibericului statutul de pilot no.1 in perioada cand acesta a alergat cu Mclaren
    3 2
  • Massa
    Nu cred ca este nevoie de asa ceva, pt ca:

    - Felipe e la Ferrari deja de foarte mult timp, face parte deja din "Familie", o astfel de clauza ar fi oarecum jignitoare

    - el deja a demonstrat ca lucreaza pt echipa si pt coiechipier, daca este cazul, fara a face prea multa zarva - a demostrat asta la finalul sezonului 2007 cand l-a ajutat pe Kimi sa castige titlul
    6 3
  • Era de asteptat
    Cum am spus si acum cateva zile....la Ferrari in curand o sa se stabileasca ordinea pilotilor, dar, cu toate ca sunt fan Alonso, nu as fi niciodata de acord ca Massa sa se opreasca la linia de sosire pentru a fi depasit de Alonso...sper sa nu se intample asta.
    Daca pe viitor distanta dintre ei va fi mai mare, ar fi acceptabil ca Massa sa nu il mai atace...dar in niciodata sa ii cedeze locul.
    4 2
  • ctlnmihai
    BobbyNeamu
    Pai daca e distanta de vreo 5-6 monoposturi ,Massa n-are cum sa-l atace ..
    5 0
  • ctlnmihai
    Ma refeream la diferenta de puncte din clasament;)
    1 2
  • ctlnmihai
    BobbyNeamu
    pai asha spune domnule :)
    3 0
  • Massa
    Cred ca Alonso vrea sa mai profite de Massa.
    5 1
  • massa
    Nu cred ca Massa ar accepta asa ceva,mai ales ca Da Ceampion e putin dator fata de Massa (singapore 2008)
    0 1
  • massuta
    ...spune cineva mai sus:Kimi ii e dator lui Massa ????Niciodata Kimi nu a fost dator lui Massa.Invers DA !!!
    2 1
  • hasu
    Vorbeam de Alonso inspectore.El e Da Ceampion
    1 0
  • @admin
    urmatorul mare premiu este cel al europei nu spania, din cate imi amintesc cursa din spania s-a desfasurat deja
    0 0
  • @F1-Mara
    Nu-mi vine sa cred:)))
    0 0
  • nr.1
    Sunt unul din suporterii lui Fernando, insa parca nu mi-ar place sa-l vad pe Massa cedand locuri pentru gloria lui Fernando! Nu mi-a placut la Schumacher chestia asta si n-o sa-mi placa nici la Fernando. Sunt insa convins ca spaniolul va transa altfel disputa cu Massa. In schimb sunt cu totul de-acord ca pilotul care e mai rapid in cursa sa fie avantajat, iar daca Alonso e acela atunci cu-atat mai bine. Daca e Massa, jos palaria!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru