Presă: Petrov va rămâne la Caterham în 2013

de Daniel Popescu
Vineri, 28.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Presa din Rusia susţine că Vitaly Petrov va rămâne la Caterham şi în sezonul 2013 după ce a reuşit să găsească sponsori.

Esential 2010 este sezonul in care Vitaly Petrov a debutat in Formula 1
Viitorul lui Vitaly Petrov (foto, stanga) în Formula 1 a fost în dubiu încă de la jumătatea sezonului recent încheiat, managerul său Oksana Kosachenko afirmând în repetate rânduri că pilotul rus a pierdut sprijinul sponsorilor pentru 2013.

Cu toate acestea, presa din Rusia anunţă că situaţia s-a schimbat radical şi că Petrov a reuşit să găsească sponsori, astfel că are mari şanse să rămână la Caterham.

Am aranjat toate detaliile necesare, iar acum Caterham trebuie să ia o decizie

Oksana Kosachenko
Manager Petrov
Informaţia a fost confirmată indirect şi de Kosachenko. "Am aranjat toate detaliile necesare, iar acum Caterham trebuie să ia o decizie. Cred că cursa lui Petrov din Brazilia prin care a asigurat locul 10 în clasamentul constructorilor ne ajută să rămânem unde suntem acum", a declarat ea.

Speculaţiile sunt alimentate şi de faptul că oficialii companiei Russian Helicopters, unul dintre sponsorii lui Petrov, au avut recent o întâlnire cu reprezentaţii echipei Caterham.

Caterham a confirmat deja că Charles Pic va concura pentru echipă anul viitor, în timp ce pentru al doilea loc se mai luptă, pe lângă Petrov, şi Giedo van der Garde, Bruno Senna sau Luiz Razia.

Via GMM

Comentarii (7)

  • Nu au facut o alegere rea cu Petrov ,dar si Bruno Senna n-ar fi fost o alegere mai rea
    Sunt cam la fel de buni.
    Oricum nu prea conteaza ca nu cred ca o sa intre in acest an in puncte.Ca de obicei
    4 2
  • bruno sena :)
    ca sa poti demonstra ceva trebuie sa ai si cu ce, insa cu LOTUS nu cred ca ai ce face... asa ca fie Alonso, fie Hamilton sau Vettel tot lotus ramine..
    0 8
  • Spre disperarea cuiva ????
    5 0
  • vyctor7
    Din cate se mai afla pe net pe siteul celor de la Sahara Force-India apare pentru al doilea loc Kamui Kobayashi si Bruno Senna sa speram ca brazilianul va face echipa cu Di Resta ...
    1 3
  • parerea unora e ca acesti piloti enumerati, in coment de mai sus, cred ca da din visle :))))))))))
    0 2
  • Ce conteaza cine e intr-unul din monoposturile Caterham, Marussia sau HRT ? Cele trei echipe in 20 de curse nu au nici un punct in campionatul din 2012. Adica din 20 de incercari nu au reusit sa ajunga in primii 10. Niciodata !
    Cele trei echipe sint foarte departe de plutonul Williams, Force India sau Sauber. Nici nu exista termeni de comparatie cu RBR, Ferrari sau McLaren decit ca la monoposturile lor au tot patru roti, un motor si cutie de viteze. Mai sint inca sase masinute pe grila de start la fiecare concurs. Asa ca sa fie in total 24. Sa para mai multe masini la start :)
    3 0
  • HRT e out, deci 22.
    Anul asta, Caterham ar putea face in sfarsit pasul catre plutonul de mijloc. Sa nu uitam ca la finalul anului trecut au inceput sa dea niscaiva semne...sau paote, pur si simplu, Toro Rosso o luasera asa de rau pe aratura incat ajunsesera sub Caterham.
    Ma rog, azi suntem totusi in 12.01 si inca nimic oficial despre Petrov&co. E cam dubios, cand prima sesiune de teste e in mai putin de o luna. Care a mai ramas liber ca locuri? parca Force India, nu? ala da loc de prins pentru Senna, sau Sutil, sau, in fine, cine mai vrea o sansa decenta in F1.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru