Raikkonen îşi dezvăluie planurile de viitor în 17 octombrie

de Daniel Popescu
Sambata, 06.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen a lansat un clip promoţional prin care dezvăluie că va anunţa planurile pentru sezonul 2013 în 17 octombrie, de ziua sa de naştere.

Lotus a anunţat recent că are contract cu Kimi Raikkonen şi pentru sezonul următor, însă fostul campion mondial a ezitat în repetate rânduri să confirme prezenţa pe grila de start în 2013.

Toate speculaţiile vor înceta însă oficial peste numai 11 zile, chiar în ziua în care finlandezul împlineşte 33 de ani. Într-un mod neconvenţional pentru un pilot de Formula 1, Raikkonen a anunţat prin intermediul unui clip video şi al unui site de internet că viitorul său contract va fi făcut public în 17 octombrie.

Chiar dacă clipul în sine nu aduce nicio clarificare asupra viitorului, descrierea acestuia din pagina de Youtube este elocventă. "Au existat multe speculaţii despre ce va face Kimi Raikkonen în sezonul următor. Toate acestea vor ajunge la un sfârşit în 17 octombrie când un nou contract va fi publicat".

Potrivit presei finlandeze, clipul a fost realizat de Pulp Active Oy, o agenţie media care reprezintă interesele echipei de raliuri Ice 1 Racing a lui Raikkonen.

Via F1Zone | WhatKimiWillDoNext

Comentarii (4)

  • GrosJan
    cred ca va ramane in f1; ca va lasa datul pe poteci de munte pentru mai tarziu.
    7 2
  • ferrari
    Oare cum va arata Ferrari cu Kimi+Alonso? :D
    Ar fi penal ca Ferrari sa-l tina pe Massa, caci asa nu vor avea nicio sansa la titlul constructorilor.
    14 3
  • Oare nu mai pompeaza Santander bistarii????
    4 1
  • @ Ferrari - eu am impresia ca Massa va ramane la Ferrari pentru un singur motiv! Declaratia celor de la ferarri din zilele trecute cand spuneau ca Alonso nu trebuie sa fie deranjat de la castigarea titlului ;) . Aia poate insemna un singur lucru. Daca nu se face cum vrea Alonso, pleaca cu tot cu Santander ;) . Pana mea .... la Ferrari mai nou Money counts. De cand are Alonso drept de vot in privinta pilotilor ? Parca era pilot nu director ...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru