Red Bull anunţă că Webber va rămâne la echipă în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 10.06.2011
Mark Webber a anunţat Red Bull că doreşte să rămână la echipă în sezonul 2012, iar austriecii au acceptat verbal prelungirea colaborării pentru încă un an.

Contractul lui Mark Webber cu Red Bull Racing expiră la sfârşitul sezonului 2011, iar australianul a declarat anterior că va decide în această vară dacă va continua în Formula 1 şi anul viitor sau dacă va prefera să se retragă din activitatea competiţională.

Christian Hroner, şeful echipei patronate de Dietrich Mateschitz, a anunţat însă în paddock-ul de la Montreal că Webber şi-a exprimat dorinţa de a continua colaborarea şi în 2012, iar Red Bull a acceptat verbal propunerea australianului.

"Mark ne-a spus clar că vrea să continue cu Red Bull anul viitor. Una dintre întrebările pe care le-am avut a fost dacă este încă motivat şi dacă mai are dorinţă. Credem că le are şi suntem bucuroşi să continuăm", a declarat britanicul pentru postul britanic de televiziune BBC.

Până la ora redactării acestui articol, Webber nu a fost disponibil pentru a comenta declaraţiile şefului său. Cel mai probabil, pilotul australian care va împlini în curând 35 de ani îşi va prelungi oficial contractul cu Red Bull Racing în vara acestui an.

Rămânerea sa în cadrul echipei a fost în dubiu ca urmare a debutului modest de sezon, în care a obţinut doar două clasări pe podium şi un pole position.

În schimb, coechipierul său Sebastian Vettel, al cărui contract expiră în 2014, a obţinut cinci pole position şi cinci victorii, fiind lider în clasamentul general.

Via | BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru