Renault va fi sponsorizată de două bănci până la finalul sezonului

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.08.2010
Renault a semnat contracte de sponsorizare cu băncile EFG International şi Snoras Bank valabile pentru ultimele şapte curse din acest sezon.

Revenirea economiei vest-europene din al doilea trimestru al anului este vizibilă inclusiv în Formula 1, acolo unde băncile încep să-şi refacă timid apariţia.

Elveţienii de la EFG International au decis să testeze această piaţă şi au semnat un contract de sponsorizare cu Renault F1 Team valabil până la finalul acestui sezon competiţional, în timp ce pata de culoare este reprezentată de Snoras Bank, o bancă din Lituania care doreşte, cel mai probabil, să profite de prezenţa rusului Vitaly Petrov în cadrul echipei.

"Suntem încântaţi să le urăm bun venit la Renault celor de la EFG Internaţional pentru restul acestui sezon. EFG este probabil cea mai importantă bancă din sporturile cu motor istorice şi este un brand premium respectat. De asemenea, parteneriatul cu Bank Snoras aduce o nouă dimensiune eforturilor noastre de vânzări în Europa de Est şi oferă un boost semnificativ de vizibilitate internaţională pentru bancă", a declarat Gerard Lopez, omul de afaceri luxemburghez care deţine echipa Renault.

Ca parte a acestui parteneriat, logo-urile EFG International şi Snoras Bank vor fi amplasate pe părţile laterale ale monoposturilor Renault pilotate de Robert Kubica şi Vitaly Petrov.

EFG Internaţional a fost înfiinţată în anul 1995 în Elveţia şi este prezentă în 30 de ţări, printre care şi România. Printre altele, EFG International deţine banca grecească EFG Eurobank, care la rândul ei deţine aproximativ 77% din acţiunile băncii Bancpost.

Renault are o vastă experienţă în partneriatele cu bănci, după ce în perioada 2007-2009 a fost sponsorizată de banca olandeză ING.

Via | Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru