Rosberg va avea un nou inginer de cursă în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 22.10.2010
Nico Rosberg îşi va reuni forţele în 2011 cu Tony Ross, fostul său inginer de cursă de la Williams, potrivit unor surse din paddock.

Mercedes GP pregăteşte o restructurare a departamentului tehnic în perspectiva sezonului 2011, în urma rezultatelor modeste înregistrate pe parcursul acestui an.

Potrivit unor surse din paddock-ul de la Yeongam, principala schimbare pentru 2011 este că Nico Rosberg va avea un nou inginer de cursă în persoana lui Tony Ross, care a îndeplinit rolul de inginer de cursă al germanului pe vremea când acesta concura pentru Williams. În urmă acestui transfer, Jock Clear, actualul inginer de cursa al lui Rosberg, ar urma să fie promovat în funcţia de director al departamentului de inginerie.

Rosberg a refuzat să confirme speculaţiile apărute în Coreea de Sud, însă a admis că echipa va trece printr-o perioadă de retructurari în perioada următoare.

"Nu vreau să intru în detalii în privinţa schimbărilor exacte de personal, am discutat despre asta cu echipa, iar ei nu vor ca oamenii să vorbească despre asta. Tot ce putem spune este că vor exista multe schimbări.

Dar sunt încrezător pentru viitor şi este important că nimeni nu va fi concediat. Trebuie doar să obţinem tot ce este mai bun din ceea ce avem", a declarat pilotul echipei Mercedes GP reporterilor prezenţi în paddock-ul de la Yeongam.

În cazul în care transferul inginerului de cursă Tony Ross de la Williams la Mercedes GP se va confirma, acest lucru va evidenţia importanţa pe care germanii i-o acorda lui Rosberg în cadrul echipei, în ciuda faptului că îl are drept coechipier pe septuplul campion mondial Michael Schumacher.

Via | Autosport | Will Buxton

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru