Schumacher, dezamăgit de absenţa ploii din cursa de la Silverstone

de Daniel Popescu
Luni, 09.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher consideră că nu putea obţine mai mult de locul şapte în cursa de la Silverstone şi regretă că ploaia nu şi-a făcut apariţia.

Esential 23 de puncte are Michael Schumacher in clasamentul general dupa noua curse
12 este pozitia pe care o ocupa septuplul campion mondial in clasamentul general
Michael Schumacher a ocupat locul trei pe grila de start a Marelui Premiu al Marii Britanii la capătul unei prestaţii bune în calificările desfăşurate pe ploaie.

Totuşi, germanul a fost depăşit succesiv de Sebastian Vettel, Felipe Massa, Kimi Raikkonen şi Romain Grosjean şi a încheiat doar pe locul şapte după ce l-a devansat pe final pe Lewis Hamilton. În opinia pilotului Mercedes, acesta este cel mai bun rezultat pe care îl putea obţine, întrucât circuitul de la Silverstone nu s-a potrivit caracteristicilor monopostului W03.

"Am obţinut ceea ce a fost posibil pentru noi duminică şi trebuie să ne mulţumim cu asta. Am fost destul de competitivi spre finalul cursei, dar în ansamblu am ştiut că specificaţiile circuitului nu ni se potrivesc în condiţii normale.

Cu siguranţă am fi putut obţine rezultate mai bune pe ploaie", a declarat el.

Urmareste Automarket
Schumacher îşi îndreaptă deja atenţia spre Marele Premiu al Germaniei de la Hockenheim de peste două săptămâni, acolo unde va concura în faţa propriilor suporteri şi speră să obţină un rezultat mai bun.

"Am reuşit să câştigăm câteva puncte la Silverstone care se pot dovedi importante pentru echipa noastră.

Acum, atenţia noastră se îndreaptă spre Hockenheim, următorul nostru circuit de casă, unde în orice caz lucrurile ar trebui să arate mai bine", a mai precizat el.

Via Mercedes

Comentarii (2)

  • Mercedes dezamageste din nou... dupa ce anul trecut nu s-au putut apropia de primele 3 echipe, acum au devenit 4 echipe cu care n-au treaba....
    18 2
  • Este FFF clar. problema nu este la piloti , problema este la monopost.
    MSC cred ca ar reedita in mare masura anii 2000 daca ar avea cu ce............
    18 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru