Schumacher nu va anunţa planurile pentru 2013 la Spa-Francorchamps

de Daniel Popescu
Marti, 31.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a exclus posibilitatea ca Michael Schumacher să confirme la Marele Premiu al Belgiei planurile pe care le are în 2013.

Mercedes a anunţat recent că Michael Schumacher ar putea lua o decizie în privinţa viitorului său în pauza de vară din luna august, prima cursă de după vacanţă urmând să fie Marele Premiu al Belgiei.

Totuşi, după ce septuplul campion mondial a dezvăluit că nu va lua o decizie atât de rapid, Mercedes a confirmat în această săptămână că un anunţ oficial pe acest subiect nu va fi făcut la Spa-Francorchamps. "Mă îndoiesc că va fi un anunţ la Spa. Ne va lua ceva mai mult timp", a declarat Norbert Haug, directorul Mercedes Motorsport, pentru agenţia de presă SID.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, Mercedes a început deja să-şi cristalizeze noua conducere a departamentului tehnic după plecarea francezului Loic Bigois în luna iunie, care a fost deja înlocuit în funcţia de şef al departamentului de aerodinamică de Mike Elliot, fost component al echipei Lotus.
Între timp, John Elliot, care a asigurat interimatul după plecarea lui Bigois, a fost promovat în funcţia de director tehnic.

Via GMM, GPUpdate

Comentarii (6)

  • Florin
    Michael a avut noroc cu carul cat timp a concurat pentru Ferrari. Testau la greu, bani, nu se punea problema, motor, cel mai puternic din acel moment...era greu sa castige atunci cu o asemenea masina. Acum la Mercedes cu masina actuala, undeva probabil a 4-a din circuit nu are nicio sansa. Ce sa-i faci, ghinion curat.
    Kimi mai baftos a prins o masina extraordinara din prima.
    7 4
  • de-asta l-au si luat la ferrari, l-au evaluat in perioada 93-95, au vazut ca e cel mai norocos dintre piloti si l-au adus la ei sa-l faca si mai norocos...
    11 3
  • sa obtii asa performante cum a obtinut Michael cred ca norocul este printre ultimile calitati pe care trebue sa le detii...daca te bazezi doar pe noroc nu cred ca poti obtine mai mut de un titlu
    12 2
  • AndreiF1
    @Schumacher este obisnuit sa testeze cu o cantitate fixa de combustibil in rezervor, iar evident de cand s-au interzis realimentarile... eh a fost in offside. Sincer, a venit timpul sa-si puna casca in cui definit sau sa concureze in Le Mans sau DTM, pentru ca-i inca foarte rapid si priceput. Dar in Formula 1 sansele lui sunt nule, pentru ca toate cunostintele si experienta pe care le-a dobindit pana acum nu-l pot ajuta in conditiile actuale. Sincer, sper sa se retraga... cursele de anul acesta au fost doar o lunga si continua suite de evenimente negative... si umilitoare.
    1 13
  • Pana la urma e alegerea lui si sper sa tina cont doar de ceea ce-si doreste el,nu de gurile rele.nu cred k din cauza cantitatii de combustibil el nu se lupta pt podium(mercedesul ala are alte probleme mult mai serioase).in fond cred k si fanii lui isi doresc sa ramana(daca tot a suportat 3 ani ...) ma doare sa-l vad depasit cu 1 tur,dar gandul k ar putea sa puna punct ma doare de miliarde de ori mai mult(pt nu-l voi mai vedea niciodata ).
    8 2
  • Cred ca pt. Schumi cea mai buna decizie era sa se retraga la finalul lui 2004. Era campion mondial, se retragea in plina glorie si putea sa stea linistit acasa. Oare o fi placut sa constati dupa 91 de victorii si 68 (69) de pole-uri ca nu mai esti in stare nici sa treci de Q1? Sunt constient de faptul ca nici masina nu este una care sa-i permita mai mult,dar nu mai poti sa te lupti cu piloti care abia invatau sa merga in picioare cand tu te bateai cu Senna, Mansell sau Prost. Schumi ar trebui sa inteleaga ca i-a cam trecut vremea. Ca si fan al lui,m-am bucurat nespus in 2009,cand si-a anuntat revenirea, dar dupa Spania 2010 era evident faptul ca i-ar sta mai bine in reclame.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru