Sechelariu a impresionat in testele de GP3 de la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.04.2010
Doru Sechelariu a atras atentia in prima zi de teste din GP3 de pe circuitul de la Barcelona prin prestatiile sale, dupa ce a terminat sesiunea de dimineata pe locul 7.

Ultima sesiune de teste premergatoare sezonului inaugural din competitia GP3 a debutat marti pe circuitul Catalunya din Spania, acolo unde au fost prezenti nu mai putin de 30 de piloti. Printre acestia s-a numarat si romanul Doru Sechelariu, pilotul echipei Tech 1 Racing, care a reusit sa atraga in mod pozitiv atentia oficialilor competitiei.

Sesiunea de dimineata s-a desfasurat pe o pista preponderent uda in urma ploilor din noaptea precedenta, iar Sechelariu si-a demonstrat abilitatile pe o astfel de suprafata terminand pe locul 7, dupa ce anterior luptase pentru primele trei pozitii. Prestatia sa i-a adus cuvinte de lauda si din partea organizatorilor.

“Sapte echipe diferite au ocupat primele 10 pozitii, cu un pilotaj impresionant din partea lui Doru Sechelariu, pilotul Tech 1 Racing. Tanarul pilot roman a terminat pentru prima oara in top 10 de cand s-a alaturat competitiei, stabilind al saptelea timp al diminetii dupa ce a concurat in primii 3 la inceputul sesiunii”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al organizatorilor.

.

Sechelariu a parcurs 19 tururi in cursul diminetii, cel mai bun timp al sau fiind 1:39.038. In cursul dupa-amiezii toti pilotii si-au imbunatatit timpii odata cu uscarea circuitului, insa Sechelariu a terminat doar pe locul 17 cu 1:38.707 la capatul a 31 de tururi parcurse, pozitionandu-se pe locul 16 intr-un clasament general al zilei. Cel mai bun timp al zilei a fost stabilit de Esteban Gutierrez de la ART Grand Prix, care a oprit cronometrul la 1:37.480.

Sesiunea de teste de la Barcelona continua miercuri, iar Automarket va va tine permanent la curent cu evolutiile lui Sechelariu in aceasta competitie.

 

Comentarii (5)

  • Get rid of doru!!!!!!
    hai var rog nu mai ne innebuniti si voi cu Doru asta atata. Pleaseeeee. Ajunge cat ii linge Miki pe el si pe taica sau Dumitru Sechelariu. Doru in sus, Doru in jos ma inebuneste Miki cu atata Doru, mai bine pun la unguri in timpu ala decat sa-l tot aud. Pacat ca lui Marinescu nu i se acorda atata atentie, deoarece neavand potenta financiara a familiei Sechelariu din pacate nu are sansele si bugetul lui Doru, dar are potential mult mai mare.
    1 1
  • @Mclaren_Mircea_1984
    Arunca o privire asupra ultimelor doua stiri de pe sectiunea de F1 si spune-mi despre cine este vorba.
    2 0
  • Sunt fan Beu :)
    Despre Marinescu, si ma bucur :) Merita aceasta atentie si din partea voastra si a tuturor iubitorilor sporturilor cu motor. Pe mine ma intriga atentia mult prea mare acordata lui Sechelariu in comparatie cu Beu. Astia de la TVR ce comenteaza cursa ma refer nu la voi cei de la Automarket :) Si s-o tineti tot asa pentru ca sunt convins ca Beu ii mult mai apreciat decat Miki si decat Doru :)
    1 0
  • seche
    Mirciulica,mai citeste draga !Nu te repezi asa.
    1 0
  • ...
    nu uitati ca s-a alergat pe umed si timpii nu sunt relevanti. vezi ce a facut in celelate sesiuni...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru