Şefii Mercedes, dezamăgiţi de rezultatele echipei în Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 11.09.2011
Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler, a admis că evoluţia echipei Mercedes GP este "dezamăgitoare" şi speră ca monopostul de anul viitor să fie capabil să câştige curse.

Mercedes a revenit în Formula 1 cu propria sa echipă prin achiziţionarea celor de la Brawn GP, însă primele două sezoane au fost lipsite de rezultate, în ciuda faptului că germanii l-au recrutat pe Michael Schumacher, retras din activitate în 2006.

Lipsa de performanţe a atras inevitabil nemulţumirea lui Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler, compania-mamă a constructorului Mercedes.

"Pentru al doilea sezon cu noua echipă, lucrurile nu decurg satisfăcător. Speranţele pentru îmbunătăţirea rezultatelor nu au fost confirmate. Dar nu poţi forţa nota", a declarat germanul pentru publicaţia automotive News Europe.

Mercedes GP îşi concentrează deja atenţia spre sezonul 2012, iar Zetsche admite că Mercedes nu poate rămâne pe termen lung în competiţie dacă nu este capabilă să câştige curse.

"Formula 1 are o prezenţă uriaşă, în special în ţările cu creşteri importante. Este evident că numai prezenţa în competiţie nu te avantajează prea mult, ci trebuie demonstrată pozitiv, cu monoposturi capabile de victorii.

Avem puterea de a rămâne (n.r - în Formula 1)", a adăugat el.

Via | Automotive News Europe

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru