Silverstone va finaliza la timp noul paddock al circuitului

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 15.10.2010
Organizatorii cursei de la Silverstone au anunţat că lucrările de construcţie pentru noul paddock al circuitului vor fi finalizate în luna mai.

După ce a fost modificat în perspectiva cursei din acest sezon, circuitul de la Silverstone traversează o nouă perioadă de schimbare, linia de start-sosire urmând să fie mutată în altă zonă.

În acest sens, organizatorii au demarat de câteva luni lucrările de construcţie pentru noul paddock şi pentru noul centru de conferinţe, anunţând la sfârşitul acestei săptămâni că proiectul decurge conform planificării iniţiale. Lucrările urmează să fie finalizate în luna mai, cu două luni înainte de ediţia viitoare a Marelui Premiu al Marii Britanii.

"Suntem în grafic pentru a îndeplini propriul termen limită impus pentru mai 2011. Aceasta dezvoltare şi dezvoltarea generală de la Silverstone vor oferi facilităţi de clasa mondială unde toate formele de sporturi cu motor pot fi sărbătorite cu stil de competitori şi spectatori. Ca şi clădiri simbol ale circuitului, noul paddock şi noul centru de conferinţe vor reconfirma poziţia Silverstone că principala destinaţie pentru curse", a declarat Richard Phillips, directorul executiv al companiei care gestionează circuitul de la Silverstone.

Marele Premiu al Marii Britanii se va desfăşura pe circuitul de la Silverstone cel puţin până în sezonul 2017, conform contractului încheiat cu Bernie Ecclestone.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru