Todt: "Sezonul 2012 al Formulei 1 va avea 20 de curse"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 07.06.2011
Jean Todt susţine că sezonul 2012 al Formulei 1 va include 20 de curse, deşi calendarul publicat de FIA cuprinde 21 de etape.

Consiliul Mondial al FIA a stabilit vineri prima versiune a calendarului Formujlei 1 pentru sezonul 2012, care include un număr record de 21 de etape.

Cu toate acestea, Jean Todt, preşedintele FIA susţine că este "absolut sigur" că sezonul 2012 va avea doar 20 de etape. Marele Premiu al Turciei este singura etapă care nu este încă confirmată în mod oficial, însă francezul susţine că nu ştie ce ţară va pierde găzduirea Formulei 1.

"Sunt 21 de date, dar campionatul va avea 20 de Mari Premii. Nu ştim care dintre ele va ieşi, dar campionatul va avea 20 de curse", a declarat preşedintele forului mondial pentru publicaţia spaniolă Diario AS.

Anterior, echipele au avertizat că extinderea calendarului competiţional peste pragul psihologic de 20 de curse este inoportună din cauza costurilor şi a programului excesiv de munca pe care l-ar avea angajaţii.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru