Toro Rosso: "Putem termina sezonul pe locul şase"

de Daniel Popescu
Vineri, 15.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toro Rosso susţine că este capabilă să ocupe locul şase în clasamentul constructorilor în acest sezon, chiar dacă echipa a dezamăgit anul trecut.

Toro Rosso a fost cea mai slabă dintre echipele tradiţionale ale Formulei 1 în sezonul precedent, ocupând doar locul nouă în clasamentul general.

La lansarea noului monopost, a doua echipă a concernului Red Bull şi-a anunţat ca obiectiv un ambiţios loc şase, însă directorul tehnic James Key crede că acesta poate fi realizat în anumite condiţii.

"Am văzut două lucruri la Toro Rosso. Ambiţia de a realiza acest lucru, pentru că nu cred că toată lumea a fost mulţumită de locul nouă, şi resursele de care dispune echipa. Dacă ne putem amesteca printre băieţii care anul trecut au fost în faţa noastră, atunci nu există niciun motiv pentru care nu am putea lupta pentru acea poziţie. Prin urmare, cred că este posibil şi depinde de echipă să reuşim. Avem un obiectiv grozav", a declarat britanicul.

Urmareste Automarket
În plus, Key a remarcat provocările pe care le au schimbările de regulament prevăzute pentru sezonul 2014, atunci când vor fi introduse noile motoare V6 de 1.6 litri.

"Echipele vor aborda situaţia diferit în funcţie de structura echipelor şi tot felul de factori, aşa că este un joc care trebuie jucat.

Avem un sezon lung la finalul anului cu toate cursele din afara continentului când va fi dificil să aducem update-uri la monopost, aşa că sunt multe lucruri de luat în considerare", a mai precizat el.

Via Autosport

Comentarii (8)

  • Articolul este despre Toro Rosso dar imaginea e cu RedBull.
    8 8
  • klausnake
    Vorbesti niste prostii mai mari ca tine.
    Imaginea este corecta,amandoua echipele fac reclama la aceeasi bautura,apartinand aceluiasi patron.Iar diferenta e enorma la aspect,Red Bull are "nasul" tesit anul asta,la fel ca si anul trecut,plus ca partea de la Toro Rosso care e aurie,la Red Bull e galbena...
    7 4
  • no-name
    Ca sa ajunga pe 6 ar trebui sa-i bata pe Sauber sau Mercedes.
    Vise:)
    10 2
  • @klausnake...daca vedeai articolul imediat cum a aparut pe site vedeai ca initial poza era cu masina RedBull. Uita-te la ora care am postat eu si ora ai vazut tu articolul. Si nu trebuie sa imi explici tu, stiu si eu care e diferenta intre RedBull si Toro Rosso.
    12 3
  • klausnake
    Posibil.
    Mea culpa,desi nu cred ca ti-am dat in cap...
    3 3
  • MIREL_F1
    poi sa faca ceva nu doar sa zica ei de cativa ani sant tot an cautare de solutii salvatoare probabil k ar avea nevoie si de un pilot mai bataios
    0 5
  • seby9626
    Wow,un pilot mai bataios,sigur ar aduce foarte multe puncte pt. torro rosso :)))La torro rosso e vorba de masina ,mai mult,decat,de pilot.Si apropo mai pune mana pe carte,ca nu urzica!
    4 1
  • In afara de faptul ca sunt echipa de teste pt red-cow nu fac decat act de prezenta in F1. Locul 6 nu apuca, au de testat serios in 2013!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru