VIDEO: On-board cu Robert Kubica în raliul câştigat duminică în Italia

de Daniel Popescu
Miercuri, 12.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Automarket vă prezintă un clip video on-board cu Robert Kubica pe a treia probă specială din Raliul Ronde Gomitolo di Lana câştigat duminică de pilotul polonez.

Robert Kubica a revenit oficial în sporturile cu motor la sfârşitul săptămânii trecute, atunci când a luat startul în Raliul Ronde Gomitolo di Lana din Italia.

La volanul unui Subaru Impreza WRC, polonezul a demonstrat că nu şi-a pierdut încă reflexele şi talentul şi a câştigat toate cele patru probe speciale şi, implicit, evenimentul.

Chiar dacă nu a avut rivali pe măsura talentului său, traseul nu a fost deloc unul uşor pentru fostul pilot al echipelor BMW-Sauber şi Renault, aşa cum se poate observa şi din clipul video on-board de mai jos:

Comentarii (5)

  • Mi-ar place sa il vad la Ferrari.
    9 0
  • mobius
    Ma bucur pentru Kubica si ii doresc revenirea in F1 cat mai curand.
    11 0
  • curios
    am si eu o intrebare daca tot este laudat KUBICA asa mult,unde ne arata ca el ar fi in clip si cine stie cum se conduce un subaru pe sosele intortokiate fara trafic din sens invers(adica soseaua liber),tot ce pare frumos aici este doar zgomotul din habitaclu al unui motor sanatos,si sincer oricare din noi urca la volan si pune camera tot aia va reusi si el,asa ca nu l mai trimiteti la Ferrari sau mai stiu eu ce ekipa de F1,NU MAI POATE CACI ARE O MANA FACUTA PRAF !SA I DEA DOMNU SANATATE!
    4 10
  • @curios
    pai daca tot e asa usor, de ce el e acolo si tu comentezi pe aici? poate la cat esti de bun faceti rocada
    7 4
  • rastafan2
    E pacat de Kubica, dar si-a facut-o cu mana lui. Este un pilot de un real talent, dar, nu mai poate merge in F1 cu mana dreapta distrusa. Am vazut cateva filmulete cu el de la raliul ala si mana dreapta e mai mult de decor. Poate sa ii modifice monopostul special cu mai multe comenzi pe stanga... si ceva pe la picioare. Cu mana dreapta nu cred ca mai seteaza amestecul carburant si balansul franelor. Inca o data, sincer, imi pare rau pentru el, dar, pretentiile sunt mai mari de-atat in F1. Poate DTM, sau ceva de genul, da. Mai ales ca BMW merge iar in DTM.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru