VIDEO: Schumacher şi Vettel au câştigat Cupa Naţiunilor la Race of Champions

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 29.11.2010
Michael Schumacher şi Sebastian Vettel au câştigat pentru a patra oară Cupa Naţiunilor pentru Germania la Race of Champions.

Celebra competiţie Race of Champions care marchează finalul sezonului în sporturile cu motor şi strânge la un loc cei mai buni sportivi de profil s-a desfăşurat în weekendul care tocmai s-a încheiat pe stadionul Dusseldorf din Germania.

Ziua de sâmbătă a fost dedicată Cupei pe Naţiuni, care la fel ca în ultimii ani a revenit Germaniei, reprezentată prin septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher şi noul campion mondial din Marele Circ, Sebastian Vettel. Cei doi au trecut în finală cu 2-1 de naţionala Marii Britanii reprezentată prin Jason Plato, campionul Campionatului Britanic de Turisme, şi Andy Priaulx, triplu campion în WTCC.

GERMANIA CASTIGA CUPA NATIUNILOR LA RACE OF CHAMPIONS

 

Vettel şi Schumacher au luptat duminică unul împotriva altuia în sferturile de finală ale competiţiei dedicate piloţilor, iar noul campion mondial al Formulei 1 a avut câştig de cauză, însă s-a recunoscut învins în semifinale de Filipe Albuquerque, care ulterior a câştigat Race of Champions în faţa lui Sebastien Loeb, septuplul campion mondial din WRC.

CONFRUNTAREA DINTRE SCHUMACHER SI VETTEL DE LA RACE OF CHAMPIONS

 

Ediţia din acest an a Race of Champions nu a fost lipsită de incidente, Heikki Kovalainen fiind protagonistul celui mai important dintre acestea, după ce a pierdut controlul maşinii Audi R8 şi s-a izbit de parapeţii ce delimitează cele două trasee de pe stadion.

ACCIDENTUL LUI HEIKKI KOVALAINEN LA RACE OF CHAMPIONS

 

Via | Race of Champions

Comentarii (6)

  • la Heikki
    Pare sa fie pana pe dreapta spate. Prea a plecat brusc masina.
    2 2
  • daca era pana pe dreapta ... masina trebuia sa "traga" tot in dreapta ...
    4 2
  • pana
    se vede clar ca e pana pe dreapta dupa ce a atins primul parapet. cum sa traga ma tot pe dreapta daca el mai si accelera nu poti sti niciodata ce se intampla daca ai o pana apar o multime de variabile desteptule se pare ca gandesti tot pe dreapta
    2 4
  • vale
    vale ia vezi ma " desteptule" mai atent tu, dupa ce a atins primul parapet a accelerat, iar la intrarea in viraj a franat si cu piciorul pe frana a stat pana s-a oprit masina. Asa ca incearca sa scoti tu variabilele alea, pune ceva din bibilica ta la contributie si nu te mai agata degeaba de lume. Daca ai ceva de comentat zi la subiect , parerea mea, nu te da tu mai cocos decat esti .
    2 1
  • George
    Superb
    Mi s-a furnicat toata pielea pe mine cand am vazut imaginile cu Schumi si Vettel, fostul si actualul campion al Formulei 1. In momente ca astea german sa fii :D
    2 0
  • CATALIN
    SCHUMI
    AM POZE CU SCHUMI DE LA 30 CM
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru