Viitorul echipei Super Aguri se decide in Japonia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 21.02.2008

Aguri Suzuki a calatorit in Japonia pentru a discuta cu sefii Honda despre viitorul echipei sale in Formula 1.

Super Aguri au avut o iarna dificila, fiind nevoiti sa renunte la mai multe sesiuni de teste din cauza problemelor financiare. Echipa a fost nevoita sa anuleze testele din aceasta saptamana de la Barcelona din cauza situatiei actuale.

S-a vehiculat chiar ca echipa nu va lua startul in sezonul 2008 al Formulei 1, iar discutiile ce vor avea loc la Tokyo in urmatoarele 24 de ore sunt decisive pentru viitorul Super Aguri.

Potrivit unor surse din anturajul lui Aguri Suzuki, exista 3 sau 4 oferte de investitii pentru echipa. Se crede ca Aguri evalueaza cu atentie aceste oferte, insa vrea sa fie sigur de sprijinul pe care il ofera Honda, care a ajutat echipa inca de la intrarea in F1 in 2006.

In plus, se vehiculeaza ca Honda vor ca Super Aguri sa se autofinanteze, mai ales in contextul in care in anii urmatori echipele vor trebui sa-si contruiasca singure masinile.

In prezent, echipa asteapta vesti despre planurile de viitor ale lui Aguri Suzuki, iar intreg persoanlul este in stand-by pentru testele de la Barcelona de saptamana viitoare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru