Villeneuve vrea să revină în F1 cu propria sa echipă

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.07.2010
Jacques Villeneuve este interesat să revină în Formula 1 în sezonul 2011 cu propria sa echipă, potrivit unor informaţii din presa germană.

Jaques Villeneuve a fost la un pas să revină în Marele Circ în acest sezon, însă în cele din urmă contractul cu Stefan GP nu s-a materializat după ce echipa din Serbia nu a primit acordul FIA de a concura în Formula 1.

În ciuda eşecului înregistrat, canadianul a afirmat constant că îşi propune să revină în Formula 1 în 2011, însă publicaţia germană Auto Motor und Sport susţine că fostul campion mondial a schimbat strategia.

Astfel, canadianul intenţionează să concureze în Formula 1 sub culorile propriei sale echipe, botezată Villeneuve Racing, însă pentru a fi acceptată trebuie să învingă câteva nume importante aflate în cursă. Este vorba despre Epsilon Euskadi, considerată drept principala favorită, dar şi de echipe precum Cypher Group sau Durango.

Sursa citată susţine că Flavio Briatore şi Pat Symonds, consideraţi vinovaţi în scandalul Crashgate din vara trecută, sunt de asemenea implicaţi în proiect, alături de foşti angajaţi de la Arrows şi Super Aguri.

Villeneuve a concurat ultima oară în Formula 1 în sezonul 2006 pentru BMW-Sauber, când a fost înlocuit la jumatatea anului de Robert Kubica.

FIA va anunţa numele celei de-a 13-a echipe din competiţie la sfârşitul lunii iulie sau începutul lunii august.

Via | GMM

Comentarii (7)

  • ......
    desi nu imi place tipul ar fii foarte frumos ca acesta sa revina in competitie cu propria lui echipa. mai ales sa piloteze el una din cele 2 masini. sper ca visul lui sa devina realitate si fia sa-l accepte in competitie. multa bafta jacques.
    7 2
  • Villeneuve
    Asta mai lipsea. Mare favoare face Formulei 1: Hispania 2 alias Villenuve Racing - noul melc pe grila de start!
    6 4
  • Villeneuve
    a facut o cursa senzationala in Nascar Road America, ii convin pneurile slik ,Scumacher si Villeneuve la anul se vor bate pt titlu
    2 4
  • ...probabil va pierde bani daca va reveni asa...nu pricep de ce nu gaseste sponsori care sa-i plateasca un loc la o alta echipa in F1! ac comp este o afacere, iar rezultatele sportive conteaza pe termen lung, pe termen scurt chiar daca nu ai rez, daca esti un nume aduci bani!...asa se intampla pt nume ca senna sau villeneuve
    0 1
  • coment!!!
    in primul rin faceti-va bugetul, macar intratit cit sa va tina cheltuielile si nu sa mergeti ca niste babe obosite!!!
    0 2
  • rayn380
    @mikke12i
    Pamantul codrii viseaza....:P Oricum, m-am prapadit de ras la faza, citez..."Scumacher si Villeneuve la anul se vor bate pt titlu" =)) Cei doi sunt relicve ale unui trecut glorios, mai mare pentru primul si mult mai putin glorios pentru al doilea. Daca Schumi cel putin, pentru la anul are ceva experienta, "reacumulata" anu asta, de Villeneuve, ce sa mai zic....n-are nici echipa pe masura Mercedes, plus ca din 2006 s-a lasat de F1. Si spre deosebire de 1997 cand a luat titlul, in felul cum l-a luat, pana in 2006 a fost un anonim....Chiar daca isi va face echipa la anul, ii va tine de mana pe cei de la HRT si Virgin. Dimpotriva, va fi in spatele acestora, intrucat si acestia au deja experienta ca echipa, un an, ce-i drept, dar isi vor rezolva multe din problemele, in perspectiva pentru anul viitor. Parerea mea, ma repet, atat Schumi, care concureaza pentru o echipa mare, Mercedes, nu va mai lua titlul ever in F1 si zic asta intrucat are o varsta, testele sunt interzise si ce-i si mai important, are parte de o concurenta nemaintalnita de el, in toata cariera lui de pana in 2006, iar de Villeneuve, nici vorba, n-are rost sa mai comentez....Evident, ca fanii Schumi, puteti spera, vorba aia, speranta moare ultima.....
    3 3
  • mikke12i
    showtime
    villeneuve ii da clasa lui Schumacher vezi Jerez 1997, vezi 1996 Schumacher Hill ,vezi Barichello ultima cursa anul acesta,villeneuve a ales bani pt BAR asta e alta poveste
    vezi ce face JV IN NASCAR ,A FACUT LEGEA LA ROAD AMERICA a facut faza cursei a depasit 2 masini dintr un foc,a castigat INDY 500,F1, LOCUL 2 LA LE MANS , NU E ORICINE IN automobilism ,era gluma normal ca si daca revine cu o echipa noua e aproape imposibil la cum se misca F1.
    iar Schumacher daca va avea masina NO1 de pe grila va castiga titlul ,mercedes va face tot posibilul .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru