Webber, penalizat cu 5 poziţii pe grila de start!

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 13.06.2010
Mark Webber a fost penalizat cu 5 poziţii pe grila de start a Marelui Premiu al Canadei după ce a fost nevoit să schimbe cutia de viteze.

Mark Webber a ocupat locul 2 în calificările pentru Marele Premiu al Canadei şi urma să-l acompanieze pe Lewis Hamilton pe prima linie a grilei de start.

Speranţele australianului de a câştiga cursa de la Montreal s-au năruit însă cel puţin parţial duminică dimineaţă, după ce Red Bull Racing a constatat o defecţiune la cutia de viteze.

Echipa a decis să înlocuiască cutia de viteze şi, prin urmare, Webber va fi penalizat cu 5 poziţii de grila de start, urmând să plece acum doar de pe locul 7.

În urma acestei penalizări, noua configuraţie a grilei de start pentru primele 10 poziţii este următoarea: Hamilton (McLaren) - Vettel (Red Bull) - Alonso (Ferrari) - Button (McLaren) - Liuzzi (Force India), Massa (Ferrari) - Webber (Red Bull) - Kubica (Renault) - Sutil (Force India) - Rosberg (Mercedes GP).

Comentarii (2)

  • super tare
    5 0
  • "Gogule....
    ...e probleme, ma?" :D
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru