Webber, penalizat cu cinci poziţii pe grila din Germania

de Daniel Popescu
Sambata, 21.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber va fi penalizat cu cinci poziţii pe grila de start de la Hockenheim după ce Red Bull a decis să înlocuiască cutia de viteze a monopostului său.

Esential 5 pozitii pe grila de start vor pierde Grosjean, Rosberg si Webber
Speranţele lui Mark Webber de a obţine a doua victorie consecutivă după cea din urmă cu două săptămâni de la Silverstone au scăzut dramatic.

Inginerii Red Bull Racing au identificat vineri seară o defecţiune la cutia de viteze a monopostului pilotat de australian şi au încălcat inclusiv regulamentul privind orele de lucru în încercarea de a remedia defecţiunea. În cele din urmă, inginerii au constatat că nu pot remedia problema tehnică şi au decis să schimbe cutia de viteze a monopostului, astfel că Webber va pierde cinci poziţii pe grila de start la finalul calificărilor de sâmbătă.

Australianul a devenit astfel al treilea pilot care va fi penalizat cu cinci poziţii pe grila de start din cauza înlocuirii cutiei de viteze. Penalizări similare vor suporta şi Romain Grosjean de la Lotus şi Nico Rosberg de la Mercedes, după ce inginerii au identificat defecţiuni tehnice la unităţi după cursă de la Silverstone. Cel mai probabil, penalizărilor vor fi aplicate în ordinea Grosjean - Rosberg - Webber, întrucât aceasta a fost ordinea în care acestea au fost anunţate de Lotus, Mercedes şi, respectiv, Red Bull Racing.

Via Red Bull

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru