Weber: "Vettel are nevoie de un manager"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 20.01.2011
Willi Weber, persoana care a stat în spatele succesului comercial al lui Michael Schumacher, consideră că Sebastian Vettel are nevoie de un manager pentru "a-şi vinde succesul".

În ciuda ascesiunii fulminante care a culminat cu titlul mondial cucerit în sezonul 2010, Sebastian vettel preferă să nu utilizeze serviciile unui manager, afirmând de mai multe ori că este capabil să-şi gestioneze singur contractele în Formula 1.

Nu de aceeaşi părere este şi Willi Weber, fostul manager al lui Michael Schumacher şi actualul manager al lui Nico Hulkenberg. Germanul consideră că Vettel are nevoie de un manager pentru a-şi transforma succesul de care se bucură în prezent în bani. "Vettel are nevoie de un manager mai mult ca niciodată, pentru că trebuie să-şi vândă succesul. Acum totul se rezumă la banii pe care îi poate câştiga în afara cockpitului", a declarat el pentru publicaţia germană Auto Motor und Sport.

Anterior, Vettel a declarat în mai multe interviuri că nu este interesat de aspectele comericale ale Formulei 1, ci numai de performanţele pe care le poate obţine pe circuit.

Via | GMM

Taguri: Vettel, Weber

Comentarii (1)

  • imi place ideea... tot ce conteaza e sportul...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru