Williams, Sauber, Force India şi Marussia anunţă piloţii pentru testele de la Mugello

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.04.2012
Williams, Sauber, Force India şi Marussia au dezvăluit piloţii pe care îi vor utiliza în sesiunea de teste de la Mugello de la începutul lunii mai.

Aproape toate echipele şi-au confirmat planurile pentru sesiunea de teste de la Mugello care va avea loc în perioada 1-3 mai.

Nu mai puţin de patru echipe au dezvăluit pe parcursul zilei de joi piloţii cu care vor aborda unica sesiune de teste din timpul sezonului, folosită preponderent pentru evaluarea noilor update-uri planificate pentru Marele Premiu al Spaniei.

Williams va miza pe toţi cei trei piloţi pe care îi are: pilotul de rezervă Valtteri Bottas va testa marţi, urmând să-i cedeze miercuri locul în cockpit lui Bruno Senna, iar Pastor Maldonado va încheia joi testele din Italia pentru echipa britanică.

Între timp, Sauber va miza doar pe cei doi piloţi titulari, iar Kamui Kobayashi va testa marţi şi miercuri, înainte ca Sergio Perez să preia volanul în ultima zi.

În schimb, Marussia a împărţit echitabil zilele de teste între cei doi piloţi titulari: Charles Pic va testa marţi şi miercuri dimineaţă, iar Timo Glock va continua munca francezului miercuri după-amiază şi joi.

Force India îi va oferi ocazia pilotului de rezervă Jules Bianchi să testeze marţi, în timp ce titularii Paul di Resta şi Nico Hulkenberg vor testa miercuri.

Singurele echipe care nu au anunţat încă planurile pentru sesiunea de teste de la Mugello sunt Red Bull, Toro Rosso şi Mercedes.

Via | ESPNF1 | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru